2777
2789
عنوان

اجازه آشنایی می دید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست
آره خب سنش بالاست باید دید با توجه به اینهمه خوب بودن چرا تا الان رو زمین مونده

اختمالا می‌خواسته خونه ماشین بخره .و دنبال دختر خوب بودن . 

مشکلم اینه که تو زندگی به مشکل میخورم با توجه به سنش . 

وگرنه اخلاقیات و ... اگه اجازه آشنایی بدم متوجه میشم  

۳۴سن زیادی نیس برا ازدواج ولی اختلاف سنی ۱۴سال فاجعه اس در واقع اون سنش زیاد نی تو زیادی بچه ای برا ...

درست میگید .

مامانم میگه برای آشنایی بیان حداقل آشنا بشی مثلا چجوری با خواستگار صحبت کنی و.. حداقل برای تجربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختمالا می‌خواسته خونه ماشین بخره .و دنبال دختر خوب بودن . مشکلم اینه که تو زندگی به مشکل میخورم با ...

اگه خیلی هیجانات جوانی نداری قبول کن چون باید بپذیری اون از سنش گذشته خیلی چیزا ولی تو اول راهی شاید دلت بخواد خیلی چیزارو تجربه کنی و اون بخواد مدام سرزنشت کنه یا نصیحتت کنه و....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ب هرحال سن هم مهمه.اگه خودت دختر آرومی هستی و دنبال هیجانات و کارهای یهویی نیستی، شاید بتونی از این ...

من دختر پر انرژی و به شدت برونگرام . 

خوب شد گفتید ممنونم 🌸

من فعلا تو دوران هیجان و .. هستم . 

تازه علاقه ای هم به ازدواج ندارم ، اما خب میترسم بعدا آدم خوب پیدا نشه 😢

درست میگید .مامانم میگه برای آشنایی بیان حداقل آشنا بشی مثلا چجوری با خواستگار صحبت کنی و.. حداقل بر ...

ب نظرم لزومی نداره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
تحقیق کنید اگه خونه و ماشین داره اوکیه ولی حتمااااا قبل از نامزدی چند بار باهاش حرف بزن یا بیرون برو ...

چشم حتما ، ممنون از راهنماییتون ‌.🌸

جوری که عموم تعریف میکرد مطمینم آدمای خوبی هستند ( عموم خیلی تجربه داره و خیلی راضی بود از این آدما ) 

من دختر پر انرژی و به شدت برونگرام . خوب شد گفتید ممنونم 🌸من فعلا تو دوران هیجان و .. هستم . تازه ع ...

از آینده نترس..

از این بترس ک با کلی ذوق و شوق ی چیزی رو تعریف میکنی یا هیجان ی تولد سوپرایزی رو داری،ولی همسرت خیلی سرد و بی حوصله اس و ب احساساتت محل نمیده.

بدترین چیز واسه ی زن توی زندگی متاهلی درک نشدن و نادیده گرفته شدنه

موفق باشی❤️🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چشم حتما ، ممنون از راهنماییتون ‌.🌸جوری که عموم تعریف میکرد مطمینم آدمای خوبی هستند ( عموم خیلی تجر ...

خواهش 

۳.۴بار باهاش بری بیرون اخلاقش دستت میاد میفهمی اونم هیجان داره یا اصلا درون گراس یا برون گرا

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀