2777
2789
عنوان

⚖️📐تاپیک وزن رکورد سلامتی📐⚖️

1019 بازدید | 60 پست

سلام همراهان همیشگی🩵🩵🩵

🔵این تاپیک روزهای دوشنبه صبح باز میشود .

🟡ظهر بسته میشود.

🟠فقط کسانی که عضو تاپیک رکورد سلامتی هستند اینجا پست بگذارند.

🟣 اینجا چت ممنوع است.

🔴اینجا پست متفرقه ممنوع است.

🟢اینجا تگ کردن ممنوع است.

فقط وزن خود را وارد کنید به صورت زیر🩷👇

اسم

وزن هفته ی قبل

وزن فعلی

مقدار کاهش 

وزن هدف 

بیستم هرماه سایز خود را وارد کنید.🩷👇

دور ران(برجسته ترین قسمت)

دور باسن

دور کمر (۳انگشت بالای ناف)

دور شکم(برجسته ترین قسمت)

دور سینه

دور بازو (وسط شانه و آرنج)

دور ساق پا

دور مچ دست

دور مچ پا

به امید موفقیت همگیتون .🥰

دوستتون دارم🥰

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم جیمز باچر

وزن هفته ی قبل ۷۹،۶۰۰

وزن فعلی۷۹،۵۰۰

مقدار کاهش ۱۰۰ گرم

وزن هدف هفته بعد ۷۸،۸۰۰

وزن هدف کلی ۵۵

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام وزن هفته قبل۶۳.۲۰۰ وزن امروز ۶۳.۷۰۰

۳ ۴ روز از هفته رعایت نکردم ولی بازم فک نمیکنم انقد اضافه کرده باشم این روزا استذس دارم و پرخوری امتحانا دوباره اومده سراعم و اینکه یبوستم دارم تحرکم کمه فک کنم اینا باعث شده نمیدونم باز تایم خوابمم ریخته بهم😓 از امروز دوباره سفت و سخت رعایت میکنم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵