2777
2789

یکی هست خواستگارمه 

همه چیزش از نظر خانوادم اوکیه 

نظرم منفیه چند بار باهاش حرف زدم اصلا به دلم ننشست  

۲۵ سالمه مامانم میگه قبولش کنم سنت داره می‌ره بالا. 

قبولش کن عشق علاقه بعد از عقد به وجود میاد 

برای فراموش کردن بعضی اتفاقات میام اینجا که یادم بره 💔هرکی امضام دید دعام کنه حالم بده 🥀💔

این اشتباه محضضضضضضضه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعداز ازدواج هیچ عشق و علاقه ای به وجود نمیاد 

فقط همدیگه رو تحمل میکنید 

اگه واقعا دوستش نداری یک کلام به خود پسره  بگو نمیخوامت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگر اخلاقش خوبه

یه مدت نامزد باشید

معمولا زن اگر محبت ببینه ، اونم احساس پیدا میکنه 

فقط در حد تنفر نباید باشی که نمیشه تغییر داد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از چه نظر خوش ات نیومده؟این داسنان قدیمیاس ک عشق ب وجود میاد یا بچه بیار زندگی شیرین تر میشهاگر نمیت ...

اصلا اصلا نمی تونم قبول کنم 

اصلا تایپ من نیست 

برای فراموش کردن بعضی اتفاقات میام اینجا که یادم بره 💔هرکی امضام دید دعام کنه حالم بده 🥀💔