2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه لطفابیاین شوهرم

411 بازدید | 24 پست

اصلا تو بیماری هیچ توجهی به من نمکیکنه تو خونه کمک که اصلا من شاغلم و همه ی درامدم رو برای زندگی میدم 

حالا یه مساله ایه 

وقتی مریض میشه انتظار داره من ماساژش بدم مثل پروانه دورش بگردم 

همین پرسروز رفتم دکتر یه جراحی کوچیک انجام دادم اومدم خونه تمام کارو کردم گرفت خوابید 

دیشب میگه بیاپشتمو ماساژ بده خسته ام 

کنم گفتم نمیتونم 

قهر میکنه 

البته برام قهرش مهم نیست

اگه محبت کنم بهش خوبه نکنم اینجوریه 

من کجای کارم اشتباهه 

اخه مگه میشه یه نفر اینقدر بی عاطفه باشه باورتون نمیشه گاهی تو مریضی و خستگی گریم میگیره اعتراضم میکنم میگه نرو سرکار خسته هم نشو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به اندازه کافی برا خودت وقت نذاشتی و ناز نکردی

مادر شوهر من اگر دکتر  بهش بگه یه هفته استراحت کن

عین یک هفته رو از جاش تکون نمیخوره و دست به سیاه و سفید نمی‌زنه

میگه اگر کار کنم دیگران میگن عه خوب شد که پس دردی نداره

به نظرم شما خیلی قوی نشون دادی خودت رو 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

مرداد مریض میشن  خیلی بچه میشن احتمالا ورژن قوی خودت رو خیلی بهش نشون دادی.  گاهی کارهای کوچکی رو از اون بخاه مرداد دوست دارم زنشون دوس داشته باشند گاهی اینو با عربده شاید نشون بدن گاهی هم با محبت   بهش هدیه بده باهم بیشتر وقت بگذرانید همه یک دولت رو به شوهرت نده  بذار برات خرج کنه

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

مرداد مریض میشن خیلی بچه میشن احتمالا ورژن قوی خودت رو خیلی بهش نشون دادی. گاهی کارهای کوچکی رو از ...

اره دقیقا همیشه میگه زنا قوی ان 

تو قوی هستی 

مجبور بودم قوی باشم 

منتظرش میموندم الان معلوم نیست کجا اواره بودم و خونه به دوش 

باهاش حرف بزن بگو همونطور توقع داری من توبیماری حواسم بهت باشه توام باید هوای منوداشته باشی بی محلی ...

اره خوبه ممنونم 

فکر کنم عیب کارم همینه که هیچ وقت قهر نمیکنم چون کار بچ گانه ای میدونم قهرو 

ولی همینکارو میکنم 

مردی که تو کار خونه کمک نمی کنه هزینه های زندگی رو هم باید خودش بده. هم همه حقوقت رو خرج خونه می کنی هم همه کارا رو خودت انجام میدی؟ من شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه منم برا خونه خرج نمی کنم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
مردی که تو کار خونه کمک نمی کنه هزینه های زندگی رو هم باید خودش بده. هم همه حقوقت رو خرج خونه می کنی ...

مجبورم اخه حقوقش کفاف زندگی رو نمیده خرجی نمیده 

دارم میام خونه خرید میکنم ده بار باید بگم پول 200 تومن میریزه 

مجبورم اخه حقوقش کفاف زندگی رو نمیده خرجی نمیده دارم میام خونه خرید میکنم ده بار باید بگم پول 200 تو ...

حداقل تو خونه خورد خورد ازش کار بکش با زبون خوش بذار عادت کنه. هیچ کار نمی کنه هزینه ها رو هم که کامل نمیده تازه ماساژم میخواد! والا مردا رو ول کنی تا آخر عمر از آدم طلب دارن 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!