2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه لطفابیاین شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به اندازه کافی برا خودت وقت نذاشتی و ناز نکردیمادر شوهر من اگر دکتر بهش بگه یه هفته استراحت کنع ...

اره راست میگی 

ژلوفن خوردم کارامو کردم 

اخه میموند صبح 

صبحم باید میرفتم سرکار 

حتی مرخصی هم نگرفتم 

اما دیگه امروز افتادم هم روحی هم جسمی 

منم مشکل شمارو دارم.

یکبار حرف بزن اگر نتیجه نداد شما مثل خودش باش.

شوهر منم اعتقاد داره کل کارای خونه وظیفه زن هست. تازه کارت حقوقشم باید دست شوهرش باشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین بعد ۱۵سال زندگی مشترکبه اینجا رسیدم، من عمل باز رحم کردم تا ۶ماه اسراحت باید بودم از شدت کمر درد...مامانش ۵۰روز بعد عمل اومد خونمون.فردای اومدنش به خودم اومدم دیدم این پیرزن خوش خت و خال مثلا برای سرزردن به من اومده، من دارم مثل خر با کمر درد شدیدکار میکنم، خانوم فقط داره میخوره و میخوابه و بازار و خرید.

در حالی که یه بار دکتر به خاطر فشار روی رگ چشمش دکتر بهش گفته بود شیمی درمانی(اشتباه شنیده بود یا هرچی) واای نمیدونی چیکار کرد با بچه ها،انقدررر مظلوم نماییی انقدر ناز و اشوه ،اصلا دیگه هیچ کدوممون خونش نمیریم که اذیت نشه.

اره دقیقا همیشه میگه زنا قوی ان تو قوی هستی مجبور بودم قوی باشم منتظرش میموندم الان معلوم نیست کجا ا ...

نمیگم قوی نباش قوی بودن خوبه اللخصوص. برای بچت ولی گاهی یه چیزای کوچیکی از شوهرت بخواه برات انجام بده

بیتانم♥️🧿👶

اره راست میگی ژلوفن خوردم کارامو کردم اخه میموند صبح صبحم باید میرفتم سرکار حتی مرخصی هم نگرفتم اما ...

ما ها خودمون شوهر هامون رو بد عادت کردیم

بعد گله داریم

رفتار اونا عکس العمل کارهای خودمون هست

وقتی خودت به خودت ارزش نذاشتی و استراحت نکردی

چرا توقع دارید شوهرت این کار بکنه 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
ما ها خودمون شوهر هامون رو بد عادت کردیمبعد گله داریمرفتار اونا عکس العمل کارهای خودمون هستوقتی خودت ...

بله قبول دارم 

. ولی روزایی هم بوده که استراحت لازم داشتم 

ولی کاری نکردخ همین یه ماه پیش به خه خاطر کمردرد دکتر برام استراحت نوشت اشپزخونه رو گند برداشت 

کلا بیمحبته 

ببین بعد ۱۵سال زندگی مشترکبه اینجا رسیدم، من عمل باز رحم کردم تا ۶ماه اسراحت باید بودم از شدت کمر در ...

مادر شوهر منم خیلی هوچی هست

خدا نکنه دکتر چیزی بگه

دیگه عالم و آدم باید غصه شو بخورن 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!