2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

poco m5s من چند ماه که خریدم راضی هستم خدا رو شکر 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

کیفیتش چطوره؟بودجه با قرض و اینا تا سی تومن

با توجه به قیمت که دارن کیفیت خوبی دارن تنها بدی شیائومی باطریشه

سی تومن میتونی پوکو بخری که من از این کسایی که تعمیر گوشی میکنن شنیدم پوکو خوب نیست اما ردمی 13 و نوت 14شنیدم خوبه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

باطری شیائومی چطوره مگه؟

زود داغ میکنه و دیر هم خنک میشه معمولا کسایی که شیائومی میخرن بخاطر این وضعیت باطری اصلی گوشی از دست میدن چون ورم میکنه باید یا گوشی به کل عوض کنن یا باطری براش بخرن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

کیفیتش چطوره؟بودجه با قرض و اینا تا سی تومن

A35 معرکست سراغ شیائومی اشغال نرو 

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

A35 معرکست سراغ شیائومی اشغال نرو

من شیائومی دارم کاملاً راضی ام کارکرد خوب گوشی به نحوی عملکرد صاحب اون گوشی بستگی داره 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.