2777
2789
عنوان

اگه میدونید لطفا هزینشو بگید🙏

72 بازدید | 14 پست

به من نحوه ی خیلیییییی سختی دارم 

مامانمو نامزدمو راضی میکنم برم ثبت نام 

ولی الان همه یه جوری میزنن زیرش میگن ۱۵ میلیون برای ثبت نام هست ما نمیدیم😐

یعتی اگه بخام برم فقط ثبت نام کنم ۱۵ میلیون باید پول بدیم؟ 

من فکر میکردم ۵۰۰ تومن ۱ میلیون اینا هست

نیست؟

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدس بزنیم چه کلاسی قرار برید ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ثبت نام چی؟نفهمیدم

حس ششم ندارید بفهمیم منظورش چه کلاسی بود ؟ 😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

احتماً شهریه ۱۵میلیونه ولی پیش پرداخت باید ۵تومن ابنا باشه کل پولو که یک جا نمیگیرن

ای وای🥺

یعنی نمیشه من اگه همین امروز برم فقط ۱ میلیون بدم برای ثبت نام ؟ 

بعدا موقع امتحان خرده خرده ای پول بدم؟ 

بعدشم داداش من اصلا درس نمیخوند فقط میرفت امتحان میداد اونا خودشون بهش تقلب میدادن 

ولی من میخوام خودم بخونم برم امتحان بدم 

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)رَهاکن و بگذر💆‍♀️

ای وای🥺یعنی نمیشه من اگه همین امروز برم فقط ۱ میلیون بدم برای ثبت نام ؟ بعدا موقع امتحان خرده خرده ...

نه فک نکنم بازم باید بری بپرسی حضوری

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40