2777
2789

من چندسال پیش نمیدونم شاید ۱۷-۱۸ سالگیم عاشق یک پسری بودم ولی بهش نگفتم که روش کراش دارم تقریبا ۴-۵ سال میخواستمش و بارفتارایی که من میکردم هرپسری بود میفهمید دوسش دارم ولی اون نمیدونم فهمیده بود یانه هرچی بود همش بی محلی میکرد نسبت بهم ۵ سال ازم بزرگتر بود به هردری زدم بهش نزدیک بشم ولی با بی محلیاش خوردم کرد قلبمو له کرد اونقد نذرونیاز کردم برای بدست اوردنش که فکرکنم تو دنیا هیچکس تاحالا ی نفرو اینجوری نخواسته من با خواهر رفیق صمیمی ام این موضوعو تازگیا بهش گفتم که اره من اون سالا ب داداشت حس داشتم اینا ( الان ازدواج کردم ) بهش گفتم اینارو بعد ی مدت گذشت چندروز پیش بهم گفت میخوای شمارشو بهت بدم باهاش صحبت کنی اولش گفتم خب نه چرا باید باهاش حرف بزنم ولی خب بعد باخودم گفتم بزار بهش بگم که اون موقع چیکار با دلم کرد حسرت نگفتن عشقمو نخورم بنظرتون بهش بگم یانه؟

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا یکم کرم کونی دارن بفهمن عاشقي تمومه کارتباید بزنی زندگی شونو خراب کنی رو سرشون

😂دلم میخواد یجوری بهش بگم که همزمانم بهش ریده باشم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

حماقت نکن. 

میخوای راه خیانت رو باز کنی؟ 

متاهلی و دنبال یه ادمی که الکی تو سن هیجانات کاذب فکر خودتو مشغولش کردی و بری بگی با من چه کردی؟ 

اونم. میگه من هیچ کاری نکردم تو مشکل داشتی براخودت بریدی و دوختی و حس داشتی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

معلومه که نه بعد یک زن سبک پیشش جلوه می‌کنی خدا نکرده اگ همسرت بفهمه می‌دونی چقدر بد میشه

دقیقا اون پسر مریض زندگی اسی رو خراب میکنه 

اسی بهتره بیخیال شی جواب ندی سنگین تری ولله 

لا تهتم بأحد سوي نفسك

گذشته دیگه شیطونو لعنت کن

متنفرم الان ازش ولی نمیخوام رو دلم بمونه حسرت نگفتن بعضی چیزا اون خیلی منو چزوند میخوام بچزونمش

به این فکر کن اگه همسرت بفهمه چه حسی پیدا میکنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

همین جا تموم کنه .. می‌تونه شروع به آتیش زدن به زندگی الانت باشه ... یه لیوان آب بریز روش .فسسسسسس.. این زغالی که میخواد گر بگیره رو خاموش کن و تمام ... اصلا اون دختر چرا این پیشنهاد رو بهت داده که شمارش رو بدم بزنگی بهش!!!!!!!؟