2777
2789
عنوان

با خواهر کسی که در نوجوونی دوستش داشتم رفیقم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 40 پست

تو دیگه ازدواج کردی خوب نیست به اون پسره پیام بدی جرا که یه جورایی خیانت حساب میشه بعدشم اگه پیام بدی میره فکر میکنی یه زن هوس بازی که با وجود شوهر به پسر مردم هم چشم داره نکن ابروت میره 

کاربر قدیمی هستم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐دیگه اونقدرام احمق نیستم زندگیمو بخاطر ی رو روان پریش ول کنم

ولی  داری این کار رو میکنی. همین که میگی برم بهششش پیام بدم. قدمم اول تو راه خیانته.. خودتو گول نزن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

😐دیگه اونقدرام احمق نیستم زندگیمو بخاطر ی رو روان پریش ول کنم

ولی احمق که هستی شماره ی طرف رو بگیری باشه راحل عشق یک طرفه بعد یه ازدواج و بچه صحبت کنی ؟! تعهد تو زندگی میدونی چیه؟!

هوووووووف 

امان از دست شماها 

یه لحظه فکر کن شوهرت این کارو بکنه 

تو چیکار میکنی؟ 

یه بار باهاش صحبت کنم همش کشکه خودتم میدونی پس نخواه سر خودتو کلاه بذاری این شروع یه رابطه نجس و کثیفه... 

تو وقتی شوهر داشتی اصلاًحق نداشتی به دوستت که خوبه حتی به خودت یادآوری کنی که فلان سال چه کسی رو دوست داشتی... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

حتی به خواهرش هم نباید این حرف ها را می زدی. این صحبتها را اینطور تفسیر می کنند که از زندگی با همسرت ناراضی هستی و هنوز به فکر اون آقایی...رابطه ات را با خواهر هم قطع کن.  فکر کن اگه این صحبت ها به گوش همسرت برسه، چه فکری می کنه. 

و یک درصد احتمال بده صدات را ضبط کنند و به گوش همسرت برسه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

برا کی داریدد روضه مبخونبد و میگید نرو راه خطا.. تاپیک جدا زده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

هوووووووف امان از دست شماها یه لحظه فکر کن شوهرت این کارو بکنه تو چیکار میکنی؟ یه بار باهاش صحبت کنم ...

اولا اینکه من رابطه و تعهد سرم میشه چیه میدونمم بچگانست و فقظ خپاستم نظرات شمارو بدونم بعدشم هنوز اونقدر احمق نشدم که پاشم برم باکسی که ازش متنفرم برم تو رابطه اونم منی که متاهلم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

😂دلم میخواد یجوری بهش بگم که همزمانم بهش ریده باشم

با این کار همزمان ب خودت ریدی 

سالها عاشق ات بودم بهم بی محلی میکردی

الان متهالم بازم من اومدم سمتت دوباره بی محلی کنه تا بهت حسابی توهین بشه

یا باهات وارد رابطه بشه و زندگیتو بهم بریزه ابروتم ببره ب ی زن بدنام تبدیلت کنه و بره دنبال زندگیش

الان ب نظرت کی ریده ب کی؟

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

اگه ب نظرت این کار مشکل نداره

شمارشو بگیر جلو همسرت باهاش صحبت کن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))