2777
2789

دیشب اومدیم خونه مادرم اینا اینجا خوزستان هم که هواشششش شرجی و گرممممم کولرم نمیکشه دریغ از یذره باد مادرم رفته رو ب روی کولر وایستاده میگه کولر جان د تو بایذ مارو باد بزنی اینطوری پیش بریم ما باید تورو باد بزنیم که🤣🤣🤣🤣🤣👌

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب مادری داری دختر جان 😂

😂😭پختیم واقعا

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

الهی،منم خوزستانم خونه کوچیک دو تا کولر بعضی وقتا گرما واقعا فشار میاره به کولر

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

یه سوال به نظرت اگه کسی از شهرهای دیگه بیاد اونجا برای زندگی می تونه تحمل کنه گرما شو ؟

خب ببین قطعا روز های اول تا خودشو وفق بده سختشه ولی بعد یه مدت مطمعنم خوشش میاد 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه