2777
2789

اخه کدوم پسر پولداری میاد به خدمتکارش تجاوز کنه اونم با زور کتک! 

بعد مادره که انقدر رو دخترش حساسه چرا فرستادش جا خودش؟؟؟

بعد دختره جوری رفته بود انگار میره پارتی!!

اونم الان که همینجوری زنها ... و دخترای... ریخته؟

یه وقتی بودا ! مثلا دهه ۶۰ که همه چیز ممنوعه بود اما اخه الان پسری که وضع متوسط داره دخترا رهاش نمیکنن اونم با ای نستا و اینهمه فضاهای مجازی و دسترسی مثل اب خوردن !

بعد باباهه رفته میگه خوب بیا شوهر کن پسرم 

دختره میگه تو راجب من چی فک کردی!!!

نسخه دست چندم فاطما گل 🤢

اقلا یکم تغییرشم ندادن

بله یه دخترای هستن گول بخورن با پسر مورد علاقه اشون و اونم‌سو استفاده کنه و بعد چند سال چرخوندن  نگیره 

که بیشترشم دیگه از ترس ابروشون خاک میدن روش و تماممممم

اکثر پسرا هم دیگه بی خیالن راجب چنین چیزاییی

تازه اونم که شکایت کنه شاهد میخواد باز اگر راجب این میساختن باور پذیر تر بود و اموزنده شاید 

یکممممم خلاقیت هم ندارن اخه که!!!!

خیلی هست به خدمتکار تجاوز میکنن به این خاطر بیشتریا رو خدمتکار ا حساسن، بازیگرای هالیوودیا یکیشون خواننده ترکیه معروف یکیشون .من اونجا که پسر همه رو اورد داشت قمار بازی میکردن گفتم تا میدونست دختره میرفت از خونه بلاخره بساط این چیزا اونجا پهن شده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطما گل هم اون پسرا همه پولدار بودن ولی تحت تاثیر مواد بودن و واسه زمانه حال بود به نظرم این باور پذیره برای الانم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

خیلی هست به خدمتکار تجاوز میکنن به این خاطر بیشتریا رو خدمتکار ا حساسن، بازیگرای هالیوودیا یکیشون خو ...

موضوع بسیار کلیشه و تکراریه از قیصر بگیرررر تا همین حالا 

اگرم هست اما پرداختش اینجوری نیست ... و بسیارررر تکراری شده این موضوعات 

موضوع بسیار کلیشه و تکراریه از قیصر بگیرررر تا همین حالا اگرم هست اما پرداختش اینجوری نیست ... و بسی ...

اینم هست میفهمم اخر داستان چی میشه یا ازدواج میکنه یا خودکشی یا طلاق میگیره یا بکش بکشه 

فاطما گل هم اون پسرا همه پولدار بودن ولی تحت تاثیر مواد بودن و واسه زمانه حال بود به نظرم این باور پ ...

چیزی که صد بار ساخته شده دیگه دیدن نداره 

و گذشته ازون این موصوع برا چهل پنجاه سال پیش بوده 

الان دیگه کسی زور گیری نمیکنه روتین شاید یک در صد اما معمول نیست کلا

ندیدم ولی حوزه رسانه و فیلم سازی چندسالیه به شدت بی دروپیکره و این گویا چندمین اشغال تولیدی از این دست موضوعات غیراخلاقی هست که همین الانشم دغدغه و معضل خیلیا نیست چه برسه به دهه شصت !! قرابتی هم با فرهنگ جامعه نداره

به وضوح افکار چرک گروههای فمینیستی اونم از نوع افراطی و حیاستیز و بهاییها در تولید این اثار مشهوده 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من ک تا اینجا خوشم اومد ازش دارم میببینم هر کی ی نظر و سلیقه داره دوست نداری نبین

خیلیا تکرار مکررات رو دوست دارن 

من نگفتم کسی نباید ببینه نظر خودمو گفتم 

پس برای دیگران تعیین تکلیف کردن بببین یا نبین فک نمیکنم صحیح باشه!

موضوع بسیار کلیشه و تکراریه از قیصر بگیرررر تا همین حالا اگرم هست اما پرداختش اینجوری نیست ... و بسی ...

همه رمان و فیلما از دم آب‌دوغ خیاری شدن

نوجوونا رو به فنا میدن

تعداد فیلم هایی که نشون بده شخصیت اصلی زن به جای آویزون شدن به یه مرد پولدار رو پای خودش می ایسته خیلی کمه

چیزی که صد بار ساخته شده دیگه دیدن نداره و گذشته ازون این موصوع برا چهل پنجاه سال پیش بوده الان دیگه ...

یه چیزی می‌خوام بگم هی بعد میگم نگم

بخدا الان یه سری دخترا دیگه نیاز به تجاوز ندارن خودشون قبل ازدواج صد تا پسرو چشیدن یا لااقل اعتقادشون اینه که قبل ازدواج باید نیازای طرفو برطرف کنن

ندیدم ولی حوزه رسانه و فیلم سازی چندسالیه به شدت بی دروپیکره و این گویا چندمین اشغال تولیدی از این د ...

چقد حق

بخدا یه سری چیزا رو تو نمایش‌های خونگی میبینیم که آدم کلا تعجب میکنه میگه اینا چین