بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غریب که به آدم کاری نداره هرچی میخوریم از فامیله یادمه یه زمانی به یکی از اقوام گفتم باردار بودم سقط کردم و...خلاصه دروغ گفتم اونم فقط به یه نفر بعد مدتی یکی زنگ زد به شوهرم وکل اقوامش گفت زنت بامن س.ک.س داشته وباردارشده بچه رو انداخته😂😂😂فتاهم نتونست بگیردش
خب روزای اول داغون بودآخه طرف دائم میگفت منتظرباش عکسای لخت وبامن بودنشو بفرستم هرروز یه ساعت رو تعیین میکرد که منتظر باش وکلا بافتا هماهنگ بودیم اونا بهمون یه لینک دادن که اگه طرف رو متقاعدکنید واردش شه درجانقطه زنی میکنیم ولی خب فقط باروح وزوان شوهرم بازی میکرد همه جوره با حرفاش بهش اطمینان میداد
نه برعکس مطمئن شد اگه اینکاره بودم خودم لو میدادم یا طرف کرم خودشو میریخت قبلش خیلی ادم متعصب وشکاکی بود رییس پلیس فتا بهش گفت اگه خانومت مشکل داشت خودش پی گیرنبود که طرف رو پیداش کنیم ودرنهایت روکرد به شوهرم وگفت شاید خودت خاطرخواه داری وداره از حسادت زندگیتو پاشون میکنه پس به نظرم بیا تا یه پرینت از خطتت بگیرم بدم به خانومت ببینیم اونم انقدر پیگیر میشه یانه اگه به خانومت شک داری بفرما طلاق الان نشستی منتظر چی اگه بجا عکس خانومت از خواهرت فرستادن اونموقع چیکارمیکنی😂دمش گرم ای کوبوندش