2777
2789
عنوان

من قصی القلب شدم متاسفانه

303 بازدید | 15 پست

رفیق صمیمیم که  با یه بچه فوت شد یا پدر بزرگم که عزیزترینم بود فوت شد 

گریم نگرفت و ناراحت ام نشدم عادی بودم 

الان دیگه خیلی بدتر شدم💔انگار آدم نیستم 😭

قبلا انقد با آدما مهربونم بودم به واسطه کارم که فروشندگی بود

الان از آدما فراری ام 

حتی دیروز همه خانواده رفتن اطراف شهر اما من تنها موندم تا الان از خواب پاشدم 

حس بدی به آدما دارم 

دلم نمی‌خواد هیچ دوست و رفیقی داشته باشم 

تلقین حسادت دارم وسواس فکری دارم سوی تو مغزم میگه فلانی از تو بهتره فلانی فروشش بیشتره دخل تو کنه

خدا مرگ بده بهم

چکار کنم 💔 

متولد فروردین ۸۶ ام

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دخترمنم همینطور شدم،به شدت آدم احساسی ای هستم اما فکرکنم ۱سال بیشتره که بخاطر هیچیی گریه نکردم اگه هم کردم درحد یه قطره اشک بوده سریع خشک شده اونم به زور 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

وای حالا من با کوچیک‌ترین چیزا میزنم زیر گریه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

وای دخترمنم همینطور شدم،به شدت آدم احساسی ای هستم اما فکرکنم ۱سال بیشتره که بخاطر هیچیی گریه نکردم ا ...

بهتر بابا گریه چیه الان من یکی‌بهم بگه بالا چشمت ابرو گریه میکنم اونجوری خیلی بهتره 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

میتونم درکت کنم چون خودم تجربه کردم ،مشکل خانوادگی یا بحث و ... توی گذشته نداشتین

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بهتر بابا گریه چیه الان من یکی‌بهم بگه بالا چشمت ابرو گریه میکنم اونجوری خیلی بهتره

باور کن نیست چون همش فکرمیکنن برات مهم نیست...من خیلی ناراحت میشم ولی دیگه گریم نمیاد بعد همش بهم میگن مهم نیست برات خیلی بیشعوری و فلات

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

توی زندگی پس از زندگی میگفت

که اجنه میومدن صدای درونی خود فرد رو تقلید میکردن

وانمود میکردن خودش داره تو ذهنش با خودش حرف میزنه و فکر میکنه 

مثلا بجای اینکه بگه تو بدبختی، 

صدای درونش رو تقلید میکرد و میگفت 

من بدبختم...  من فلان و بیسارم...  

یه سری دیگه میگفت تو اماکن متبرکه

خیلی اون موجودات رو متوقف میکنن

نمیزارن وارد بشن

اگه میتونی یه سر برو زیارت

بعد برو همینطوری بشین تو حرم.... 

برای خودت بچرخ

دعا بخون

نگاه به ضریح و ادما کن

ممکن سبک تر بشی

فضای خونه تون رو هم از نظر ظاهری تمییز نگه دار

با اسپند و آب نمک و سرکه تمییز نگه دار

آب نمک اسپری کن 

گلاب اسپری کن

سرکه اسپری کن

کمک میکنه به آرامشت

یرگشتی هم حتما برو پیش مشاور

باهاش صحبت کن...  راهکار بگیر... 

تو مشکلت حل شدنیه گلم ان شاءالله.... 

ولی حتما پیگیر اینا باش

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

توی زندگی پس از زندگی میگفتکه اجنه میومدن صدای درونی خود فرد رو تقلید میکردنوانمود میکردن خودش داره ...

عزیزم بنظرت یعنی راسته این چیزی که میگب؟

بخدا من همیشه برا همه ذوق میکردم خوشحال بودم حتی یک درصد هم حس حسادت درونم نبود اما الان این حسو دارم و می‌دونم که متعلق به خودم نیست💔سست و بی روحم با همه کنار کشیدم 

کارایی که قبلاً برام قبح داشت و انجام میدم💔

افکار شیطانی و بد....

من اون آدم قبل نیستم ترخدا بگو چکار کنم درست شم 

اعتماد بنفس ام همه چیم رفته 

یکسال قرآن نخوندم 

دوماه غسل ندادم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳