2777
2789
عنوان

موقعیت کار در دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 66 پست
اگ کمک میکنه ب آینده بچتون اره...گفته چیکار کنه؟همسایه مامانم شوهرش رفته سالی ی بار همو میبینن ماهی ...

۵۳ ک خیلی کمه،تو ایرانم اینقدر در می اورد.من کلا میگم دوماه یا نهایتا تا عید برو و بعدش اگ اوکی بود اقامت بگیر منم ببر اما انگار ته دلش راضی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۳ ک خیلی کمه،تو ایرانم اینقدر در می اورد.من کلا میگم دوماه یا نهایتا تا عید برو و بعدش اگ اوکی بود ...

بازم بزارفکرکنه باهم حرف بزنید بنظر من مال ارزش نداره مردت ازدستت بره

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

سالی یکبار؟این چه زندگی ایه؟

اره من بچه کوچیک دارم نمیخوام خاطره از باباش نداشته باشه در ضمن قصد آوردن دومی دارم

میگم دوماه ۳ ماه برو خوب بود اقدام کنیم برا اقامت منم ببر اونجا باردار بشم برا آینده بچه خوبه اما جدی ب قضیه نگاه نمیکنه

ببین اینجا کار داره ولی فصلی و ی چیز دیگه هست وسواس فکری داره تو کارخیلی مشکلات کارش زیاده با کارگر ...

چیه شغلش

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
من خودم میگم برو اون مقاومت میکنه ک تو تنها اینجا چیکار کنیم و از بچه نمیتونم دور بشممیگم ما هم بیای ...

قبول ندارم کسی که بیخ گوشش باشی 

اهل خیانت باشه و فلان 

ببین مرد نیاز جنسیش برطرف نشه 

خطا می‌کنه 

ذاتشه

حس میکنم دورغ میگه خانومه بگو امتحانی برو خوب بود ماهم میایم

میکم طرف ک پیمانکار و همشهريمون ک میخواد ببره شوهرمو گفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ اخه دبی هزینه ها بالاس

سالی یکبار؟این چه زندگی ایه؟

اره واقعا 

همیشه خودمونیم میگیم میگه چیکار کنم برا آینده بچم 

ولی حسمم میگه دورغ میگه ۵۳ میدن کی واسه ۵۰ تومن زن بچش ول میکنه میره اون ور 

۵۰ رو اینجا ی کابینت ساز سوبل درمیاره جوشکاری ک تو شرکت باشه بیشتره 

بنظرت دورغ نمیگه؟

قبول ندارم کسی که بیخ گوشش باشی اهل خیانت باشه و فلان ببین مرد نیاز جنسیش برطرف نشه خطا می‌کنه ذاتشه

منم باشماموافقم مردهانیازجنسیشون خیلی بیشترازماخانم هاست

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

میکم طرف ک پیمانکار و همشهريمون ک میخواد ببره شوهرمو گفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ اخه دبی هزینه ها بالاس

عالی گفته بگو تو برو نهایت خوشت نیومد برمیگردی موقعیت خوبیه از دست نده تو فکر ما نباش خوشحال بگیر خودتو بگو آینده مون عوض میشه فلان و بیسار نهایت رفت خوشش نیومد برمیگیرده

اره واقعا همیشه خودمونیم میگیم میگه چیکار کنم برا آینده بچم ولی حسمم میگه دورغ میگه ۵۳ میدن کی واسه ...

والاراستودروغش نمیدونم اماارزش نداره هرچقدرم باشه

که سالی یبارببینن همو

دختر نازم تموم زندگیم 🦋