2777
2789
عنوان

موقعیت کار در دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 66 پست
عالی گفته بگو تو برو نهایت خوشت نیومد برمیگردی موقعیت خوبیه از دست نده تو فکر ما نباش خوشحال بگیر خو ...

من هر روز میگم برو پاست رو بگیر از این موقعیت ها کم پیش میاد برو دوماه ببین چطوره

ولی حس میکنم جدی نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی استان های جنوب کشور این یه سبک زندگی خیلی رایجه که اقایون برن کشورای حوزه خلیج فارس و خانوما بمونن . باید ببیتی به روحیه ات میسازه یا نه . از نظری که میگی میصرفه یا نه که اگر به درهم باهاش حقوق حساب کنن میصرفه . از نظری که گفته زن و بچه نیار چون صاحب کارش،خونه مجردی کارگری در اختیارش،میذاره اونجا . به نظرم اگر روحیه این جدایی رو داشته باشید و شوهرت هم بره اونجا زیر و بم کار رو یاد بگیره جای پیشرفت داره .ولی این کاملا یه انتخابه واسه ما هم پیش اومد ولی ترجیح دادیم نره . چون سختی هم داره . مسئولیتای خانم که دیگه کسی کمکش نیست  نبود پدر و دلتنگیاش . ولی خوب میگم توی جنوب کشور کاملا یه موضوع عادیه خانوما زندگیشونو میکنن اقایون میرن اون طرف کار میکنن و میان شش ماه یه بار

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نما و سنگ و سرامیک کار میکنه

همکار شوهر منه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
من هر روز میگم برو پاست رو بگیر از این موقعیت ها کم پیش میاد برو دوماه ببین چطورهولی حس میکنم جدی نم ...

ای بابا چق بد 

بخدا گیر هرکسی نمیاد چق لجبازه😂با هوش مصنوعی صحبت کن میتونی راضیش کنی قشنگ

توی استان های جنوب کشور این یه سبک زندگی خیلی رایجه که اقایون برن کشورای حوزه خلیج فارس و خانوما بمو ...

من نهایتا دیگه خیلی تحمل کنم ۶ ماه بعدش باید منم برم اصلا من از روز اول ب چشم مهاجرت هممون بهش نگاه کردم چون تو ی استان کوچیک و درب و داغونم

دل خوشی هم از کار کردن تو شهر خودمون نداریم وابسته ب خانواده نیستیم هر دو ک بگم تاب دوری نداریم

بعد من خودم آدمی نیستم ولش کنم برا پول در آوردن یعنی ببینم میصرفه هر طور باشه شده ب زور میرم منم😆

ای بابا چق بد بخدا گیر هرکسی نمیاد چق لجبازه😂با هوش مصنوعی صحبت کن میتونی راضیش کنی قشنگ

منم میگم چقدر اینجا با کارفرما چک و چونه بزنی با کارگر همینطور کلا خودشم خیلی تو فکر تغییر شغل بود ولی خب سرمایه نداریم

اگ کمک میکنه ب آینده بچتون اره...گفته چیکار کنه؟همسایه مامانم شوهرش رفته سالی ی بار همو میبینن ماهی ...

احتمالا بیشتره ها درآمدش چون جوشکاری تو ایران درآمدش خیلییییی رقم بالاتر از اینه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
۵۳ ک خیلی کمه،تو ایرانم اینقدر در می اورد.من کلا میگم دوماه یا نهایتا تا عید برو و بعدش اگ اوکی بود ...

اگه مستقیم اصرار کنین اگه خدایی نکرده کارش نگیره و اینجا هم کارشون از دست بده تا آخر عمر سرکوفتشو شما می‌شنوین کاملا غیر مستقیم راضیش کنین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چالش های زیادی الان پیش روی مم هست ولی بازم میگم برو

ما ی خونه نیمه کامل داریم من از طبقه پایین میترسم کلا

فک کن شب تنها بخام باشم

بچه کوچیک دارم ک بازم روزی ی ساعت شوهرم سرگرمی کنه من ب یکم کار میرسم

اما از بس تو کارش درگیری فکری داره و میاد بهم میگه اعصاب روان برام نمونده

والا منم ۱۰ سال کار کردم تو محیط کار دعوا میشد لجبازی میشد بحث میشد اینقدر رو نرو این نبودم 

ولی همسرم اصلا بلد نیس نیاد بگه یا تحمل کنه

من نهایتا دیگه خیلی تحمل کنم ۶ ماه بعدش باید منم برم اصلا من از روز اول ب چشم مهاجرت هممون بهش نگاه ...

پس اگر اینجوره خیلی خیلی اصولی درموردش تحقیق کن . امارات کشور خوبیه برای زندگی ولی قوانین مهاجرت پذیریش سخته خصوصا برای اقامت گرفتن و برای ایرانیا .نیروی کار رو راحت میپذیرن ولی اقامت دائم رو به این راحتیا نمیدن. با چشم باز برو جلو . نه که فقط توی فکر و خیال شرایط مهاجرت داشته باشی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚