2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وایییی چه ذوق کردم مرسی

باور کن 

چون دنبالشی 

من تابستونی ک داشتم میرفتم دوازدهم هی تاپیک میزدم پشت کنکوریا آی فلانیا بیاین 

از اونا نظر میخواستم، میخواستم بدونم پشت کنکور بودن چطوریه 

حالا خودم پشت کنکوری شدم

باور کن چون دنبالشی من تابستونی ک داشتم میرفتم دوازدهم هی تاپیک میزدم پشت کنکوریا آی فلانیا بیاین از ...

ای وای عزیزم ناراحت نباش 

حداقل الان پایه قوی داری یک دور درسارو خوندی 

برو مصاحبه متین عرب اسماعیلی رو توی سایت قلم چی بخون ایشون از بدترین تراز تو یکسال خودشو به سه رقمی رسونده 

من مطمئنم شما پایت خیلی قوی تر از اونه و میتونی به دو رقمی هم برسونی مطمئنم

ده کا خواهر اینستا رو یه سال ول کن ۱۱کا میشی😂😋

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ای وای عزیزم ناراحت نباش حداقل الان پایه قوی داری یک دور درسارو خوندی برو مصاحبه متین عرب اسماعیلی ر ...

منم زیاد نخوندم توی سالی که گذشت 

ترازم 5000 و خورده ای شده 

مرسی عزیزم 🫂 دعا کن واسم موفق بشم 

اتفاقا اینستا ندارم برعکس دوستام ولی معتاد تلگرامم

اشکالی نداره ولی کمش کنبرا ده کا شدن تلاش زیادی میخواد

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باور کن چون دنبالشی من تابستونی ک داشتم میرفتم دوازدهم هی تاپیک میزدم پشت کنکوریا آی فلانیا بیاین از ...

یه اسمش قانون جذب هست که اکثر مردم نمی دونن .مخصوصن اگه اون چیزی رو که میخوای رو تو کاغذ بنویسی