2777
2789

من با ایمیل اومدم تو تل یعنی ب جا شماره من ایمیل دادم

دیروز از طرف ی بات پیام اومد واسم درصورتی ک من اصلا فعالش نکرده بودم

امروز صبم دیدم تایید دو مرحله ای فعال شده در صورتی ک خودم فعال نکردم

ب نظرتون خود ب خودیه یا کسی رو اکانتمع؟

تو قسمت دستگاه های فعالم نگا کردم کسی نبود

الانم نمیتونم دلیت کنم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

خود به خود تایید دو مرحله ای فعال نمیشه که خودت باید فعال کنی

من فعال نکردم،ولی حالا واسم فعال شده

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیت دست کسی نیوده

قبلا پسر عموم رو اکانتم بود ولی گوشیمو ندادم کسی

شاید کار همون پسر عموتهچطور اعتماد میکنیداونم اقوام

زورکی بود کلی تهدیدم کرد،مطمئنم کار خودشه

نمیدونم الان چیکار کردم

با شماره وارد شو نمیشه؟

حذف کردم تلو الان میخوام وارد شم کد نمیده

من میزنم کد می‌ده یه بار دیگه امتحان کن

ولی کد بالا نمیاد

یه خط دیگه نداری یا اینو دیلیت کنی

حذف کردم تلو دلیت نمیشه کرد