2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم حالم بده چون

614 بازدید | 39 پست

خودم مجردم ۳۰ سال

عروسی دختر عمه ام از من کوچیکتره 

قضاوت نکنین حسادت نمیکنم هرکسی حقش بهتریناس

ازاینکه نتونستم ازدواج کنم 

ازاین پدرومادرم نگران آینده ام هستن 

بیشتر مادرم مقصر میدونم حتی همین الانشم میگه چه لزومی داره دختر و پسر دوست باشن 

حق آشنایی ازمن گرفت آنقدر که مغزم پردکرد که دختر باید سنگین باشه

خواستگارام سنتی بودن 

یه خواستگار هست یه بار باهاش بیرون رفتم بازم از پسره ایراد میگیره دیپلمه و...

منم دیگه بیخیال ازدواج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی بیاد تو دوران نامزدی باهاش آشنا شو نه کامل نسبی میتونی بشناسید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم‌ عروسی همه دختر کوچکبکهای فامیل رفتم اخر سر خودم ازدوتج کردم یکی از دخترای فامیلمونم بود اونم همسن من بود با هم میخندیدیم میگفتیم دیدی فلانیم رفت ما موندیم بعد من میگفتم عیب نداره جهیزیه ما از اینا جدید تر  میشه  کلی اره ا م دلش میخواد دیگه اشیاب به نوبت یه روزم نونب شماست ولی تو خواستگار خیلی سخت نگیر با یه جلسه تصمیم نگیر ند جلسه وقت بزارید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

عروسی برو شاید بختت تو این عروسی باشه کلی هم خوش بگذرون

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
سنتی قبول کردم اومدن یا به دلم نبودن یا جور نشده به دلایلی

سختگیری می‌کنی خودت تو انتخابت؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آشنایی حق نمی‌خوادنصف بیشتر اونایی که دوست یا آشنا شدن اولش بدون اطلاع و موافقت خانواده بوده

میدونه چی میگی 

تفکر مادرم قدیمیه 

اما الکی ایراد میگیره 

من خودم خواستگار پسندیدم مادرم نذاشت