2777
2789

درسی نمونه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی با اینکه معلما یکیه و از لحاظ علمی در یک سطحن؟

ازکجا میدونی معلم ها یکی هستن؟ سطح علمی اشون بعید میدونم یکی باشه، کلاس و فوق برنامه نمونه بیشتره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ازکجا میدونی معلم ها یکی هستن؟ سطح علمی اشون بعید میدونم یکی باشه، کلاس و فوق برنامه نمونه بیشتره

دیدم که مگیم 

نه اتفاقا جفتشون به تایم تعطیل میشن 

حتی قبولی های خیلی خوبی هم داشتن 

نمونه دولتی بهترهفکر میکنی ولی سطح نمونه دولتی بالاتره

آخه تو فک کن طرف نمونه قبول میشه دوماه میره بعد میاد بیرون کلی میاد التماس شاهد مینیوسنش 

حالا چرا میگه اصلا نمونه به در نمیخورد

چرا؟اتفاقا شادی بخاطر مدیریت سختش بچه هاشون بهترن از لحاظ خیلی چیزا

سطح علمی بچه ها در نمونه بالاتره چون از فیل.تر گذشتن.

شاهد که برا جذب به نمره توجه نمیکنه. امتیاز ایثارگری و اینا مهمه.

مدیر هر چی هم سخت گیر باشه نمیتونه درس رو تو مخ بچه ها فرو کنه که

سر به سرتون گذاشتن😂

نه حدودا خیلیا هنچین اتفاقی براشون افتاده 

اتفاقا شما میگی سهمیه 

کسایی که روستایی هستن سهمیه دارن و حتی خوابگاه یعنی بیشتر روی اونا توجه میکنن تا ما