2777
2789
عنوان

بنام پدر اولین و آخرین عشق هر دختر

243 بازدید | 22 پست

توی این ۳۲ سالی که از خدا عمر گرفتم 

اولین باره که دارم از پدرم می‌نویسم ...

همیشه با مادرم هم‌صحبت بودم و محبت بیشتری دیدم...

شرایط کاری من جوری هست که ممکنه یه تایم طولانی در سفر باشم مثلا دو هفته 

اولین کسی که منو بدرقه کرد تا سوار اسنپ بشم پدرم بود 

اولین کسی که هر روز بهم زنگ میزد و بعد از حال و احوال می‌گفت پول لازم نداری پدرم بود...

وقتی برگشتم اولین کسی که به استقبالم اومد پدرم بود ! 

سر سفره شام مرتب ازم سوال میکرد سفر چطور بود و با دقت ب حرفام گوش میداد! 

دو روز بعد منو مادرم تنها شدیم یهو برگشت گفت روز اولی که رفتی لامپ اتاقتو خاموش کردم و در و بستم گفتم اگر بچها اومدن تو اتاقت نرن به وسایلت دست نزنن! 

بابات شب که اومد یه راست رفت سمت اتاقت در و باز کرد لامپم روشن کرد گفته دیگه ن لامپ اتاقش و خاموش کنید نه در اتاقش ببندید تا خودش بیاد! گفت تو این ۱۲ روز شبانه روز لامپ اتاقت روشن بود!

عشق چیه؟؟ مگه همینا عشق نیست ؟! 

با افتخار اسم مردی تو شناسنامه ام ثبت شده که واقعا هم عاشقمه هم تکیه گاهمه❤️ چی از این پاک تر و صادقانه تر؟! 

خدا تمامی پدرهای زحمت کش رو سلامتی بده و عمر طولانی و با عزت🙏🏻❤️

و روح تمامی پدران آسمانی شاد 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه نکن پدر من هم قطعا ایراداتی داره ولی یکبار مثل دیدگاه من بهش نگاه کن مطمن باش نکات مثبتی پیدا ...

ادم ب اخلاق خوششه که عزیز میشه وقتی سالها پرخاش میکنه دیگه نمیتونه دوست داشتنی باشه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
وای چقدر حس قشنگی گرفتم.... خدا پدر و مادرتونو خصوصا پدرتونو براتون حفظ کنه. پدرا واقعا عشق اند. به ...

عزیزمی ❤️ 💋 😍 

خدا همه ی پدران رو حفظ کنه ❤️🌹آمین🙏🏻

بله به روش خودشون محبت میکنن

آخی ،بخدا همین الان از خواب پریدم خواب دیدم بابام دیگه نیست🥲 جونم تو خواب درومد همین الان که بیدار شدم گفتم بابا مامانم گفت چیزی شده گفتم نه نه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

پدر من خوب نیست🥲

بذار اینو بهت بگم که هیچ پدری ای بچه خودش بدش نمیاد 

من خیلی پدرم زمانی که فشار روحی اذیتش میکرد بهم آسیب زد 

ولی بعد چند سال انگار پشیمون شده میدونه اشتباه کرده و حتی یکبار منو زد اون موقع نشست گریه کرد بعدش،الان که میگذره از سرکار میاد حتما باید بیاد توی اتاقم بوسم کنه حالمو بپرسه بعد لباسشو عوض کنه 

قدرشو بدون هیج پدری بد نیست اینو شاید الان متوجه نشی یه روز متوجه میشی

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟