2777
2789
عنوان

بنام پدر اولین و آخرین عشق هر دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
پدر من خوب نیست🥲

باور کن بالای من بداخلاقی و غر غر کردن هم داره 

اول متن هم نوشتم اولین باره که دارم ازش می‌نویسم 

هیچوقت محبت کلامی نداشته که به چشمم بیاد 

تا روزی هم که برگشتم دقت نکرده بودم ب رفتارش 

تا جایی که یهو مامانم گفت نزاشته لامپ اتاقت رو خاموش کنم 

قطعا پدر شما هم خوبی هایی داره فقط دقت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار اینو بهت بگم که هیچ پدری ای بچه خودش بدش نمیاد من خیلی پدرم زمانی که فشار روحی اذیتش میکرد بهم ...

آخه پدر من حتی یکبار هم ما رو تفریح نبرده تا حالا یه بار هم‌ما رو غذای بیرون نبرده .همیشه خودمون رفتیم من و مامانم . یا پول تو جیبی من توی ی شهر بزرگ دانشجو ام ی تومن کلا بهم‌نیده . چون دانگشاهم آزاد بود حتی ی تبریک هم نگفت مدام مسخره میکنه و خرج دانشگاهمو مامان بزرگم از طرف مادری داره میده.ی بار رفتیم شمال با ماشین شوهر خالم هزار تا منت شوهر خالم سرمون گزاشت اشک از چشام‌جاری میشود چون ک پدرم هچی جا ما رو نمیبزه با اینی هم ماشین داره وضعش مالیشم خوبه.حتی توی ماشینش میشینم ک بریم میوه بخریم‌هم هزار تا فوش میده تند میره مگیه تصادف کنیم بمیرم 

باور کن بالای من بداخلاقی و غر غر کردن هم داره اول متن هم نوشتم اولین باره که دارم ازش می‌نویسم هیچو ...

توی صفحه دوم گفتم 

واقعا پدر من خوب نیست 

من ک انگاری پدر ندارم کاملا

بابای من وقتی ۹ سالم بود طلاق گرفتن و کاملا از زندگیم ناپدید شد

امیدوارم عاقبت بخیر باشی عزیزم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟