2777
2789

الان نماز شبم تموم شد 

خودتون می دونی وقتی آدم احساس کنه خدا ازش راضیه به حس خاصی به آدم میده و وقتی هم ناراضی باشه باز آدم یه حس خاصی میگیره 

من این چند خیلی نماز خوندم و واقعا حواسم بود واجتباتم رو انجام بدم و بد اخلاق نباشم و......

ولی بازم نمی دونم چرا کلا خدا ازم راضی نیست هرچقدر فکر میکنم چرا ذهنم به جایی نمی‌رسه 

دلیل دیگه ای که فک میکنم خدا ازم راضی نیست خیلی چیزا ازش خواستم ولی نمیشه حالا این شاید خواسته بزرگیه ولی بهش التماس کردم که تو استخاره بهم جواب بده ولی نمیده

واقعا نمی دونم چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چله بردار، چله زیارت عاشورا یا چله ی یه سوره قرآنی یا حدیث کسا.. 

هرروز خوندنش خیلی چیزا رو برات عوض میکنه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چه فکرا؟!تازگی نماز میخونی ؟

نه خیلی وقت نماز میخونم 

تازگی مثلا دو ماهه بکوب نمازم قضا نشده و دقیقا سر اذان می خونم و نماز مستحبی زیادی میخونم نماز شبم میخونم ولی نمی دونم چرا کلا یه حس بدی دارم 

یه چله بردار، چله زیارت عاشورا یا چله ی یه سوره قرآنی یا حدیث کسا.. هرروز خوندنش خیلی چیزا رو برات ع ...

علاوه بر زیارت عاشورا کلی چله دیگه دارم اونام چند روز دیگه تمومن ولی هیچی عوض نشده

خب چرا خدا استخاره هامو جواب نمیده

استخاره که جوابش مشخصه چیشو جواب نمیده؟ 

استخاره وقتیه بین دو راهی باشی استخاره میکنی یا خوب میاد یا بد یا میانه دیگهچیش جواب نمیده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

باید برا مستحبات شوق داشته باشی و انجامشون بدی وگرنه دلت رو کور میکنه، باید بقدر نشاط انجامشون بدی نه بیشتر

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نه خیلی وقت نماز میخونم تازگی مثلا دو ماهه بکوب نمازم قضا نشده و دقیقا سر اذان می خونم و نماز مستحبی ...

حس شیطان هست 

که نا امید و سردِت کنه 

تلقیین منفی نکن 

خدا بنده که رو بهش میاره 

‌ و قصد بندگی داره رو دوست داره 

اما دادن و ندادنش دلیل دوست داشتن یا نداشتن 

تحویل گرفتن یا نگرفتن نیست 

امام حسین ع دردانه خدا بود 

اما کاری کردن که از جسم نازنینش چیزی نموند!

اتفاقا همین حس ات بهتره ،خدا خودش میدونه داره چیکار میکنه،شما به کارهایی که انجام میدی ادامه بده و به این احوال و حس ات صبورباشاین هم یکی از وظایفت هست تا این حس بگذره ،و میگذره ..