محمد علی یه آقای جوان که در مورد این بلاگرای جذب و آموزش ثروت صحبت و تبیین میکنه؟
دوست دارم نظرتون رو بدونم.
اگه نمیشناسید عکسش رو بزارم.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
من میشناسمش از شخصیتش و نحوه ی بیانش خیلی خوشم میاد واقعا لازم بود یکی جلوی این آدما وایسه و درست و ...
من خودم واقعا اشخاصی مثل مهشید رئیسی رو قبول داشتم.
این آقا باعث شد واقعا آگاه بشم.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ایشون توضیح میدن که همچین افرادی با دین و عقیده مردم دارن پول درمیارن.
خاطرتون هست یه مدت پیام های بین مردم رد وبدل میشد که مثلا صد بار فلان ذکر رو بگو و برا چند نفر بفرست حاجت روا بشی.
با همچین آدمایی دارن مقابله میکنن.
خدا خیرش بده که مردم رو آگاه میکنه تمام حرف هایش هم طبق منابع معتبر اسلام هستش حتی تهدید به مرگ هم ...
دقیقا انسان شریفی هستن.
یه انسان واقعا آگاه که بر علیه یک سری بلاگر افشاگری میکنن.
شبهات رو هم پاسخ میدن.
بارها تهدید به مرگ و اسید پاشی شدن.
عه محمد علی !بنظرم دغدغه دینش داره واقعا. یه تنه داره میجنگه با اینا خودش میگه تهدید هم میشه خیلی دا ...
دقیقا.
ای کاش دولت مردای ما هم جنین بودن.
یا حداقل کشف بشن همچین آدمایی.
منم دیدمش.کانال تلگرامشم دارم.حرفاش خوبه و واقعا دستش درد نکنه
ولی احساس میکنم یکم منم منم میکنه.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))