2777
2789
عنوان

یه چیز بگم🥲 از مدرسمون فقط چند نفر فرهنگیان قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
مدرسه ما دونفر بودن همه چی بستگی به خودت داره نه مدرسهاینایی که قبول شدن هم جز سه رتبه اول کلاس بودن

از تجربیا بودن یا انسانی؟ 

اخه میدونی من بعضیا واقعا تلاششونو میدیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیز دلم میدونم توی شرایط خیلی بدی هستیمن از وقتی نتایج مدرسمون دیدم هم غصه اونارو میخورم هم خود ...

نگا کردم دیدم از شهر های دیگه با تراز خیلی کمتر اوردن ولی من نشد مددسمون زیاد قبول شدن ولی همشون جز یکی دوتا پشت کنکوری بودن 

رشته انسانی هم تعداد زیاد بودن 

دوستم رشته اش ریاضیه با تراز ۵۰۰۰ و سوابق ۴۰۰۰ و ریاضی منفی ۵ دبیری ریاضی اورد😂😐

گنکوری405م

نمیدونم چقدر سال بعد ظرفیت بخوان

ولی مسلما قدم اول معرفی شدنه که مهمه. پس حسابی رو درسات کار کن. از دروس دفترچه مخصوص فرهنگیان هم غافل نشو. سال اولی که کنکور فرهنگیان جدا کردن طرف با اینکه درصداش خیلی هم بالا نبود ولی چون دفترچه فرهنگیان خوب جواب داد قبول شد. امسالو باید بری نظرات بچه ها راجب کنکور و سختی آسونیش رو بخونی.

از الانم حواست به گزینش جمع کن. خصوصا آدمای شهری که توش زندگی میکنی. خلاصه بهونه دست کسی نده

ببین ی چیزم من بهت میگم عزیزم نمیگم برات مهم نباسه ولی فکر نکن اخر راهه مگه معلمی چیه ی حقوق بخور نم ...

درسته

ولی من واقعا شرایط کار دیگه ایو ندارم

کاش همین بشه.. 

بخدا نمیتونم تو چشای مامانم نگا کنم بگم نشد

منم تعجب میکنم واقعا بعضیارو خودم با چشای خودم میدیدیم زحمت میکشیدن ولی نشد..

بستگی داره چجوری بخونن 

یکیو میبینی ساعت مطالعش بالاست ولی کیفیت مطالعش خوب نیست یکی کمتر میخونه ولی با کیفیت

بستگی داره چجوری بخونن یکیو میبینی ساعت مطالعش بالاست ولی کیفیت مطالعش خوب نیست یکی کمتر میخونه ولی ...

اره ولی اینایی که میگم خود دبیرا میومدن سرکلاس ما تعریفشونو میکردن.. 

نمیدونم شاید خود کنکور براشون اوکی نبوده