2777
2789
عنوان

یه چیز بگم🥲 از مدرسمون فقط چند نفر فرهنگیان قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست

مدرسه ما هیچکدوم قبول نشدیم فقط تراز بالای 8000 پذیرش میکردن

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

من تابستون قبل دوازدهم کل درسای دهم و یازدهم رو یک دور همشون تست زدم 

دوازدهم هم که مسلما باید یه برنامه ای بریزی هر سه تا پایه رو بخونی. گفتی انسانی هستی فکر کنم. پس شدنیه. رو فنونت حتما کار کن. من تو تلگرام ویدیو های آقای عطری رو می‌دیدم خیلی خوب توضیح میداد. ریاضی رو که اگه اوکی کنی عالی میشه چون اینا برات تراز بالا میارن. ولی رو فنونت حتما کار کن چون ضریب 8 اگه اشتباه نکنم

نگران سوالات مصاحبه هم نباش موقع کنکور. هر موقع نهایی رو تموم کردی اون موقع برو سراغش. من یه کتاب خریدم که همه نمونه سوالا توش بود. کتابم نخریدی برو تجربیات افرادی که رفتن مصاحبه رو تو کانالا تلگرام بمون و همونجا نمونه سوال بخون

رشتت انسانیع؟مادلت چند شد ؟بنظرت حقوق در‌ومدن سخته دانشگاهو شهرش اصلا فرقی نداره

اره انسانیم، معدل دوازدهم تاثیر خیلی زیادی داره من سال بعد میرم

والا تا الان هیچ اطلاعاتی از حقوق ندارم😅

قبلنا علاقه داشتم جذابه برام

من تابستون قبل دوازدهم کل درسای دهم و یازدهم رو یک دور همشون تست زدم دوازدهم هم که مسلما باید یه برن ...

من فنون تاریخ ادبیاتش کاملا همه چیشو خفط میکنم

ولی عروض، وزن، هجا اینا خیلی وقتمو میگیره 

پس اولویتم جمع بندی باشه.. 

من فنون تاریخ ادبیاتش کاملا همه چیشو خفط میکنمولی عروض، وزن، هجا اینا خیلی وقتمو میگیره پس اولویتم ج ...

خیلی عالیه من همیشه با تاریخ ادبیات مشکل داشتم 🤦🏻‍♀️ 

آخه ببین عروض واقعا کمکت می‌کنه. آدم یه جاهایی شک می‌کنه تو سوالا فنون. برای همین میگم عروض کمکت می‌کنه

با آرایه چطوری؟

جمع بندی که آره به شرطی که مفید هم باشه 

نمیخوام بهت استرس بدما یا بگم فقط این راه حل درسته... من به عمرم مشاور اینا نداشتم برای درسام خودم بودم خدای خودم. ولی سال آخرو یه کلاس تست رفتم تا مجبور شم بخونم مشاور و پشتیبانی هم نداشتم. اگه شرایطش داری بنظرم برو. اگه نه که بازم هیچ اشکالی نداره به شرطی که منظم پیش بری❤️

خیلی عالیه من همیشه با تاریخ ادبیات مشکل داشتم 🤦🏻‍♀️ آخه ببین عروض واقعا کمکت می‌کنه. آدم یه جاهای ...

فنون دهم آرایه هاشو مشکل ندارم 

یازدهمم بعضی درساش برام مشکله ولی 

بنظرم مثلا مجاز و تشبیه و.. همه اینا بستگی به نمونه سوال و تست داره که تا کنکور چشمم افتاد بفهم مثلا مجاز از چیه..

منم مشاور ندارم🥲😅قلمچی میرم فقط

بازم مرسی عزیزممم🤍😘

فنون دهم آرایه هاشو مشکل ندارم یازدهمم بعضی درساش برام مشکله ولی بنظرم مثلا مجاز و تشبیه و.. همه این ...

آره منم با همون ویدیو های عطری مجاز ها و تشبیه های رایج تو شعر ها رو یاد گرفتم. بنظرم همینقدرش کافیه 

خواهش میکنم گلم موفق باشی🌱