2777
2789
من مشکلی ندارم عزیزم . مرسی که حواست بود ولی اینجا دوست دارم تجربه هامون رو بگیم تا بقیه نترسن و خود ...

ااوپرا جان میشه بدونم نوع سرطانتون چی بود؟  

من زیر سینم یه چیزی برجسته شده از داخل میترسم سرطان سینه باشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااوپرا جان میشه بدونم نوع سرطانتون چی بود؟ من زیر سینم یه چیزی برجسته شده از داخل میترسم سرطان سینه ...

نترس عزیزم سرطان انقده هم راحت بوجود نمیاد من تیرویید بودم که متاستاز کرده بود به لنف

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

داشت. درمان شد به لطف نعمت پیشرفت علم و موهبت امید

خداروشکر عزیزم. تاپیک و دیدم ناراحت شدم، پیامات و که خوندم ناخودآگاه لبخند اوند رو لبم🥰

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خداروشکر عزیزم. تاپیک و دیدم ناراحت شدم، پیامات و که خوندم ناخودآگاه لبخند اوند رو لبم🥰

سلاااااام پرنیان دوست قدیمی . زندگی همینه یهو میپیچه و ادم حواسش نباشه مستقیم میره. اینا همش میتونه نعمت باشه

ممنونماز لحاظ تغذیه، چه چیزهایی برای سیستم ایمنی بدنتون میخوردین؟

اول ازمایش کلی بسیار جامع دادم برای ویتامین ها و املاح 

و رژیم خاصی دنبال نکردم. زنجیبل و لیمو تهوع رو کم میکرد و همچنان سرتق از خوردن گوشت سرباز زدم 

سلاااااام پرنیان دوست قدیمی . زندگی همینه یهو میپیچه و ادم حواسش نباشه مستقیم میره. اینا همش میتونه ...

سلام به روی ماهت😍😘

دقیقا همینطوره عزیزم، و چقدر نگاهت به زندگی قشنگه👏👏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟