2777
2789

برا من ۱۲۴وراضیم.....ولی پیشنهاد میکنم تواین زمونه اگ شد ۱۱۴ یا۱۴ ولی همراه حق طلاق...همسرم میگه درآینده برادخترم شده ی سکه بگم‌مهر ولی حق طلاق رو قطعی میگیرم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نتونی طرفو تحمل کنی 

وقتی طرفت آدم حسابی نیست 

دومیلیارد سکه هم باشه به درد نمیخوره 

یه دوست خانوادگی داریم 

پسره کوتاه نمیاد که مهریه بده 

دختره هم کوتاه نمیاد که ولش کنه 

چندین ساله که تو راه دادگاهن 

دختره داره مدرک جور میکنه که این داره 

پسره هر چی داره میزنه به اسم این و اون 

حتی یه دوره دوباره برگشتن به زندگی کردن باهم ،اونم تله بود که از هم آتو بگیرن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیشه قانون جدید اومدهبه محض این که مهر بره اجراپسر نمیتونه اموال جاب جا کنه

میگم چندین ساله درگیرن 

قبلن کرده هر کاری کرده 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی طبق قانون جدید پرونده شو از اول بررسی نمیکنن؟

قانون وقتی تصویب میشه خیلی زمان میبره که به مرحله اجرا برسه 

بعدم پرونده برا چندین سال پیشه 

طرف یا خودش یا وکیلش خیلی باید خبره باشه که بفهمه همچین قانونی تصویب شده ،باید کلی منتظر بمونه تا اون قانون از مراحل مجلس ،شورای نگهبان اینا عبور کنه به مرحله ابلاغ برسه بعد برسه به اجرا ،تازه اگه خبر داشته باشه از قانون جدید 

که دوباره درخواست بررسی پرونده بده که اونم چندین سال طول میکشه ،همه اینا عمر و جوونی هر دو طرفه که میگذره و تلف میشه