2777
2789
ب نظر شما من چ کاری میتونم براش بکنم راهش هموار تر بشه کلاس بذارم جایی ثبت نام کنم؟؟ چون واقعا لیاقت ...

چندمه؟ 

جریان من رو بهش بگو ک فرزانگان تهرانم ولی قراره خودم توی خونه درس بخونم🙂

دارا اسم داداشمه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خواهرم کلاس ششمهولی رغبت زیادی ندارهتو رغبت داشتی؟ من خودم عاشق تست هوش بودم و قبول شدم ولی ...

آره من خودمم خیلی دوست داشتم

کلاس هم میرفتم

به نظرم خودش باید علاقه مند باشه اگه دوست نداره بهتره نیاد کلا

خواهر منم علاقه ی زیادی نشون نمیده البته کلاس چهارمه😅

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چندمه؟ جریان من رو بهش بگو ک فرزانگان تهرانم ولی قراره خودم توی خونه درس بخونم🙂

وای موفق باشی😍❤️

امروز هر تاپیکی رفتم همه تیزهوشان و نمونه قبول شدن فکر نمیکردم انقدر زیاد باشه تعدادشون😍

خوبه اینجوری احساس تنهایی نمیکنم حداقل چند نفر هستن درکم‌کنن😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

آره من خودمم خیلی دوست داشتمکلاس هم میرفتمبه نظرم خودش باید علاقه مند باشه اگه دوست نداره بهتره نیاد ...

وای خواهر منم میره کلاس پنجم😐

چرا همش یسال بزرگترم میگم همرو😂

منم میرم یوتیوب اصلا اینستا نمیرم خوشم نیاد از جوش یجورایی اعتیاد آوره💀😂

کاش زودتر مدارس باز شه خستم😂😭

دارا اسم داداشمه   

وای خواهر منم میره کلاس پنجم😐چرا همش یسال بزرگترم میگم همرو😂منم میرم یوتیوب اصلا اینستا نمیرم خوشم ...

من اصلا رنگ اینستا رو ندیدم😂💔

ببین از تابستون خسته شدمااا ولی نمیخوام مدرسه شروع شه دوباره

آخه نهم امتحان نهایی و هزار تا کوفت و زهرمار هست🤣

من اصلا رنگ اینستا رو ندیدم😂💔ببین از تابستون خسته شدمااا ولی نمیخوام مدرسه شروع شه دوبارهآخه نهم ا ...

وای من چی بگمم کنکور دارم😭😂

متولد ۸۹ ای یا ۸۸؟

من ۸۷ ام احساس پیری میکنم😂😭

دارا اسم داداشمه   

وای موفق باشی😍❤️امروز هر تاپیکی رفتم همه تیزهوشان و نمونه قبول شدن فکر نمیکردم انقدر زیاد باشه تعدا ...

اره اینجا همه تیزهوشان نمونه فرهنگیان پزشکی دندان پزشکی قبول شدن😂🤦‍♂️الا من