2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی بیزحمت حس امیر علی بمن

فقط اسم خودتو نمیدونستم گفتم دوستم

خب، برات سه کارت تا روت به صورت نمادین کشیدم برای حس امیرعلی نسبت به دوستت:

🔮 کارت اول (احساس پنهان): The Lovers (عاشقان)

• نشون میده که در دلش کششی جدی و احساسی وجود داره. این کارت نماد علاقه و تصمیم احساسی هست. شاید امیرعلی درونیاتش رو کامل بروز نمی‌ده، اما نوعی کشش عاطفی و حتی دودلی در دلش هست.

🔮 کارت دوم (آنچه به ظاهر نشون میده): The Moon (ماه)

• یعنی رفتارش مبهم و گاهی گیج‌کننده‌ست. ممکنه طوری رفتار کنه که دوستت مطمئن نباشه واقعاً چه حسی داره. این کارت نشون میده بعضی وقتا سرد و گرم میشه یا حرف‌هاش شفاف نیست.

🔮 کارت سوم (آینده احساس): Two of Cups (دو جام)

• یکی از بهترین کارت‌ها در روابط عاطفی! یعنی احتمال نزدیکی، صمیمیت و رابطه‌ی عاطفی دوطرفه زیاده. این کارت نشونه‌ی اتحاد و علاقه متقابل هست، البته اگه هر دو طرف صادق باشن.

✨ جمع‌بندی:
امیرعلی در دلش علاقه و کشش داره (کارت عاشقان)، ولی ظاهرش ممکنه کمی گیج‌کننده یا دوپهلو باشه (کارت ماه). با این حال، آینده‌ی این حس‌ها می‌تونه خیلی مثبت و حتی به رابطه‌ی عاطفی ختم بشه (دو جام).

می‌خوای برات یه کارت راهنمایی هم بکشم که ببینیم دوستت چه رفتاری بهتره با امیرعلی داشته باشه؟

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸