2777
2789

همه آزمایش های شوهرم عالیه 

پارسال وضعیتش بد بود عمل کرد امسال خرداد آزمایش داد و همه چیز عالی شده منم یه مدته داروی بهبود کیفیت تخمک میخورم 

این ماه دومه جدی پیگیری کردیم ماه قبل با وجود دوتا تخمک باردار نشدم این ماه هم دوتا تخمک داشتم آمپول آزاد سازی زدم بنظرتون باید آی یو آی کنم؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس رنگی گرفته بودی؟

بله همه چی خوب بود پاپ اسمیر آزمایش های ایمنی و انعقادی برا سقط مکرر 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سنت خوبه بالا نیست فعلا یکی دوسال صبر کن اگه نشد بعد برو ای یو ای

اوووف 

من از ۲۳ سالگی درگیر دکترام...

پسرم بیست سالگیم به دنیا اومد بعدش باردارشدم و سه بار سقط 

مگه یه پسر نداری چطور شوهرت ضعیف شده

نمیدونم پسرم سه سالش بود باردار شدم پوچ بود 

بعدش دوباره باردارشدم اونا هم قلب نداشتن 

شوهرم آزمایش داد واریکوسل داشت مورفولوژی پایین و دی اف آی بالا

من سالم سالم بودم، ۴ ماه طول کشید که باردار شم. بنظرم عجول نباش‌.قرص لتروزول و دوفامد هم خوبه

دومین ماهه جدی دارو‌میخورم و آمپول آزاد سازی میزنم 

اوووف من از ۲۳ سالگی درگیر دکترام...پسرم بیست سالگیم به دنیا اومد بعدش باردارشدم و سه بار سقط

من پسرم بعد شش سال آوردم.قصد بچه دار شدن نداشتم به این زودی.الان 32سالمه نگران بالا رفتن سنمم 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
من پسرم بعد شش سال آوردم.قصد بچه دار شدن نداشتم به این زودی.الان 32سالمه نگران بالا رفتن سنمم

منم نگران فاصله سنی پسرمم و بالارفتن سن شوهرم