2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم اینا هیچکس نمیزاره من کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 75 پست
مادر شوهر آینده من اصلا اهل آشپزی و این حرفا نیست فکر کنم من باید براش این چیزا درست کنم ببرم 😂😐

وای😐😂😂😂😂

نه مادرشوهر من خیلی زرنگه 

تازه خیاطی هم میکنه.بعد کلا خوراکی غذایی یا دسر چیزی جدید یاد میگیریم میریم یه هم یاد میدیم و با هم درست میکنیم 

کلا ذوق میکنه بهش میگم مادر فلان چیزم یادم بده 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه مامان پارتنرم دنبال بهونه اس آشپزی نکنه 😂

دیکه هرکس یه طوره😂😂😂با این رویه منم بعدا اینطوری میشم که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا که همینطوره نه فقط سالم به دنیا میاد خوشگل و موفق هم میشه🫠❤️

انشالله.خیلی ممنونم به خاطر قلب مهربونت ❤️😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها نه من سن پایین ازدواج کردم بعد چیزی درست میکنن جدید به منم یاد میدن غذاهامون تقریبا طعم هاش شبیه ...

رفت وآمدزیاد خوب نیس،اینوتجربه ی سالها زندگی بهم یادداده

کم کن تاحرمتها حفظ بشه،خیلی صمیمیت به نفع زندگیت نیس

سعی کن یه خانم مستقل وخلاقی باشی،روپای خودت باشی،به کسی تکیه نکنی،

الان اینترنت پره ازتنوع غذایی باآموزش،مردها از خانم های خلاق ومستقل خوششون میاد،خودتو ضعیف نشون نده که نمیتونی تنهایی کاراتوبکنی بسته بندی کنی ماهی ومرغ بخری و...

رفت وآمدزیاد خوب نیس،اینوتجربه ی سالها زندگی بهم یاددادهکم کن تاحرمتها حفظ بشه،خیلی صمیمیت به نفع زن ...

من غذاهای متنوع درست میکنم دسر کیک اینطور نیست که کاری نکنم

خودمم میدونم رفت و آمد زیاد خوب نیست اما اگه نرم دعوا میشه زندگیم تلخ میشه شوهرمم لج میکنه چیکار کنم خب 

سرکار میرم هر روز صبح تا ظهر سرکارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشپزی و خانه داری و..مادرم گفته بود صرفا کلاس رفته و دانشگاه بوده هیچی خونه داری بلد نیست!

اها نه من چیزی نمی‌خواستند یادم بذن 

یکی دو بار هم مادرشوهرم مسافرت بود رفتم خونش غذا درست کردم تا بیاد برای همین خیالشون راحت شد بلدم یه چیزایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من غذاهای متنوع درست میکنم دسر کیک اینطور نیست که کاری نکنمخودمم میدونم رفت و آمد زیاد خوب نیست اما ...

هفته ای یه بارشو بهونه بیار،مثلا بگو فلان حام درد میکنه،یه باربگو قراردارم بادوستم یه باربگو مادرم میخاد بیادو...

بعدچندوقت بهونه هاتو زیاد کن

درضمن براسقطت ناراخت نشو،شایدصلاح بوده،چون واقعا مرد وابسته وخاله زنک زیادبه درد زندگی نمیخوره،مررد باید جوری باشه زن بهش تکیه کنه،محرم اسرارش باشه،اولویت توزندگی اول زنو شوهرن بعد بچه ها بعد بقیه

ولی تو اولویت اول زندگی همسرت نیستی مثل اینکه

همیشه ترسیدی ازتلخی زندگیت ونتونستی مقابلش قراربگیری،

الان نگاکنی باوجود این زندگی به کامت بازم تلخه وبه کام همسرت شیرینه

فردا بچه هم بیاری سر اسمش بگیییرررر تاااا....هرروز اونا دخالت میکنن،شایدبچت یه رازی داشت ،پدری نخواهد داشت براش نگه داره وکل فامیلش براش نظرخواهندداد،پس فقط توتباه نمیشی بچتم تباه خواهدشد

بهتره اول جسورباشی،بامشاوره شوهرتو مررد کنی،بعد دیدی حل شد به فکربچه باشی

سخته ولی جسورباش،ازفردا شروکن،ازهزینه مشاورنترس،زندگی آروم ارزشش بیشتراز پوله،بزار توهم به آرامش برسی