2777
2789

بزنه لای پاش 

چرا مادرامون بهمون یاد ندادن

چرا این فن دفاعی که خدا برای امنیت زنان قرار داده رو از خودمون و دخترامون دریغ میکنیم؟

چون دیه داره! 

باید یادمون میدادن بزنیم نقاط حساس که رد کبودی نندازه و دیه ندیم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بزنن ببینم میتونی خاجش کنی😂😂😂😂😂

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خواسته اذیت کنه دیه نداره ؟

وقتی نتونی ثابت کنی اذیت کرده!؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بدرکفک کن همه دخترها بلد بودن ازین فن استفاده کنم ما میشدیم قدرت برتر

اره والا بعضیا حقشونه.ولی یه بار من زدم طرف در حد مرگ منو تو خیابون زد

دنبالم راه افتاده بود میگفت چند؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
مرض که نداشتیم زدیم تو ...

عزیزم منطقی باش!

باید ثابت کنی اذیتت کرده وگرنه کل دیه رو باید بدی

همینو برو دادگاه بگو جواب گرفتی بزن تو سر من

مگه وقتی زدی نیفتاد چطور افتاد دنبالت ؟

محکم نشد بزنم سریع پاشو جمع کرد...قبل سال تحویلم بود هیچکس نیومد کمکم.مردم بی رحم شدن

مگه وقتی زدی نیفتاد چطور افتاد دنبالت ؟

بعد قبلش بهم گفت چند که من خواستم بزنم