2777
2789
عنوان

به دوست پسرم حس ناکافی بودن دادم

241 بازدید | 31 پست

هروقت یچیزی میخره ازش ایراد میگیرم امشب یه لباس خریده بود گفتم مناسب مهمونی نیست گفت دلمو بد کردی ولی لباسش قشنگ بود اا 

بیشترا ۸ ۹ ساله دوستم داره الان ۵ ساله باهمیم یسالم من باهاش کات کردم و یبارم اومد خاسگاری که چون شرایط روحی خوبی نداشتم ردش کردم باهاش کات کردم یسال بعدش دوباره برگشتیم بهم بخاطر درسم گفتم فعلا باید صبر کنه و خونواده رو هم درجریان نزاشتم  . بنظرتون حس ناکافی بودن میگیره ؟؟؟اخه مارک میخره برا خودشش اا ولی نمیدونم چم هست همش ازش ایران میگیرم 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂

دوسش نداری اگه دوسش داشتی باشی به لباس بدردنخورم میگی قشنگ و قربون صدقش میری

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا همیشه یکی تو رابطه اون یکی رو خورد میکنه

دختری ک پسر خوب تو زندگیشه قدر نمیدونه

و اون دختری ک داره تحمل میییکنه رفتارای بد پسرو چون دوسش داره

پسره بهش میگه فقط بخاطر پولم باهامی

چون خودت حال روحی خوبی نداری باید حتما به حال اون بنده خدا هم گند بزنی؟ 

خودخواه بودن حدی داره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

اینطوری که نمیشه

بگو رسمی بیاد خواستگاری صحبت کنید هم خودتون هم خانواده ها...

خیلی ها سالها دوست بودن تو جلسه خواستگاری موقع حرف های جدی فهمیدن به درد هم نمیخورن

اگر هم تو خواستگاری دیدی خودت و خانواده ات راجع بهشون عاقلانه نظر مثبت دارید دیگه اینقدر اذیت اش نکن زودتر عقد کنید 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

دوسش نداری اگه دوسش داشتی باشی به لباس بدردنخورم میگی قشنگ و قربون صدقش میری

دوستش دارم ولی خیلی ناخاسته اذیتش میکنم خودمم خسته شدم اخه دست خودم نی فشار درس روم زیاده شهر دیگه زندگی میکنم دور از خونواده شرایط خوابگاه همش افسردم 

پار هرچی که درست بود موندم ، حتی اگه تنها موندم 🙂