2777
2789
عنوان

مادرشوهرم شوهرمو بد صدا میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درهرصورت موضوعی هست ک ا‌گ همسرت ناراحته خودش باید حل کنه بامادرش.‌.‌.منم باشم ناراحتم بشم باز میگم م ...

اگه فقط بین اون ۲تا باشه منم‌مشکلی ندارم.

ولی مثلا به نوش میگه عمو موتور رو صدا بزن

همهه موتور صداش میزنن.

منم‌پیش بابام اسم خاص خودم رو دارم اما جلوی کسی نمیگه

پر از خیال🙂‍↔️
مرتضیبهش میگه موتور!!!

اسی یکی هم تو فامیل همسرم بود اسمش مرتضی بود همه بلااستثنا موشو صداش میزدن همسرم میگه نامزد کرده آقا مرتضی صداش میکنند دیگه نامزدش گفته جرأت دارید موشو خطابش کنید از دهن همه افتاده مو شو

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اگه فقط بین اون ۲تا باشه منم‌مشکلی ندارم.ولی مثلا به نوش میگه عمو موتور رو صدا بزنهمهه موتور صداش می ...

ببین اگ از حمایت همسرت مطمئنی یبار بلندشو بگو اع موتوره پسرتون؟اگ موتوره چرا براش زن گرفتین وخداحافظ ی دوروز برو خونه پدرت بزار دیگه زیب رو بکشن...‌.......برادرشوهر منم برادر بزرگترش ی اسم ردش گذاشتن زنش نامزد بودن بزن و بکوب راه انداخت دیگه لال شدن....من فک کردم میگی اسم شوهرتو نصفه میگن مثلا ابی اسی ممد اینجوریا

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اسی یکی هم تو فامیل همسرم بود اسمش مرتضی بود همه بلااستثنا موشو صداش میزدن همسرم میگه نامزد کرده آقا ...

من یبار برخورد کردم 

دیگه داشتن یک اسم هم واسه من میذاشتن!

کلا همه رو با لقبهای سطح پایین صدا میزنن

پر از خیال🙂‍↔️
دقیقا باید بگه وای به حال کسی کمتر از آقا مرتضی صداش کنه

آره باید خودشون واکنش نشون بدن چیزی نگفتن بقیه هم 

حساب نمیبرن

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
من یبار برخورد کردم دیگه داشتن یک اسم هم واسه من میذاشتن!کلا همه رو با لقبهای سطح پایین صدا میزنن

شما هم لقب بذار براشون اگه قشنگه اگر خوششون میاد متقابل باشه