2777
2789
عنوان

دختر پیک می در محل کار🎀

187 بازدید | 14 پست

پیک می به دخترایی میگن که برای جلب توجه هرکاری می کنن.

امروز رفته بودم سرکار من تیچرم معلم زبان انگلیسی بعد یکی از این منشی ها برای اینکه دل مدیر رو به دست بیاره بهش گفت خانم فلانی من یه لاک قرمز زدم بهم میاد دوست دارم به دستای خوشگل شما هم لاک بزنم که خوشگل تر بشه دستاتون!!! 

از این حرفش خیلی تعجب کردم نمی دونم شانس داره یا چی کارهاش رو هم درست انجام نمیده اما مدیر بیشتر اون رو تحویل میگیره تا به کسایی که خیلی کار می کنن. واقعا ناراحت کننده اس.

شما هم از این همکار های سمی دارین؟😒تعریف کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور نگاه کن که چون زیاد خواستنی نی برا موندن توی شغلش این کارا رو میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چ. س کنو زده به برق😐 پیکمی جلوی زن ها ندیدم ولی جلوی پسرا تا دلت بخواد

اینو به ادم مغرور نمیگن؟

یادش بخیر یه معلم ادبیات داشتیم اولین بار از دهن اون این لفظ از حرف زدن رو شنیدم و بلد شدم🤧

اینو به ادم مغرور نمیگن؟یادش بخیر یه معلم ادبیات داشتیم اولین بار از دهن اون این لفظ از حرف زدن رو ش ...

نه به مغرورا نمیگن... به کسی که زیاد جلوی کسی خ. ایه مالی کنه میگن چ. س کنو زده تو برق... معلم ادبیاتتون به مغرورا میگفت؟