2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

32 بازدید | 2 پست

ی دوستی دارم حدود سه ساله همسایمونه 

دوسال و نیمه ک دوستیم ،دوست نه ها از اونا ک هرروز پیش هم دیگه هستن 

همیشه پیام میداد تنهام بیا خونمون 

از وقتی باردار شدیم باهم بودیم بچها دنیا اومد باهم بودیم بچهامون الان نزدیک دو سالشونه ینی هرشب یا اون میومد پیش من تا شوهرم نبود یا من میرفتم ،جوری ک اگر اونو تو کوچه میدیدن مطمین بودن میاد پیش من

کلی ماجرا باهم داشتیم ولی همچنان باهم روراست و یک رنگ بودیم البته من یک رنگ بودم

این دو هفته پیداش نشد فک کردم رفت خونه مادرش ،بعد خودش پیام داد چ خبر و این حرفا گفتم خونه مامانت بودی پیام ندادم ،گف نه خونه مامانم نرفتم و یکمی صحبت کردیم 

چند شب رفت پیش همسایه هامون نشست ،من دم کوچه نمیشینم ،هرچی دم در خونمون میومدم میرفتم دیدمش نشسته هیچ خبری نشد ک بیاد پیشم ،دو شب اینجوری گذشت ،بهش گفتم چیزی شده ؟گفت نه فرداش نیم ساعت اومد پیشم بعد گفت من میرم ی چند دیقه پیش زنا کوچه میشینم بعد میام پیشت

تو همین حین من لباس پوشیدم رفتم سر کوچه گفتم بریم دور بزنیم با بچها 

گفت تا لقممو بخورم(برا اربعین ساندویج میدادن) 

منم برگشتم خونه قرصمو بخورم ،دم در خونه وایسادم تا بیاد بگو ی ساعت ،بگو دوساعت ،بچمو بردم خابوندم برگشتم دم در ،ی ربع دیگه سرپا منتظرش بودم دیدم بلند شد ،بچشو برداشت و رفت سمت خونشون ،چون مطمینم دید منو ک وایسادم دم در و بدون هیچ حرفی رفت اصلا حالم بد شد 

فردا شبش من با زنای دوستای شوهرم جمع شدم رفتم بیرون 

برگشتنی دوستمو دیدم تنها سر کوچه نشسته من گفتم میای پیشم گفت ن میخام برم خونه ،یکساعت بعد ک رفتم درو واسه شوهرم باز کنم هنوز تنها نشسته بود 

فرداش پیام داد بیا بچهارو ببریم پارک گفتم دو سه ساعت دیگه تا هوا تاریک شه الان گرمه پسرمم خابه گفت باشه،

وقتی اماده شدم پیام دادم 

گفت من بچمو برد پارک الانم با زن همسایه دارم میرم پیاده روی

از اون وقتم هرشب داره میاد پیش زنای کوچه میشینه ک اصلا ازشون خوشش نمیاد ولی حتی ی پیام ب من نمیده ک بیا باهم قدمی بزنیم 

حس شما چیه ؟ چ برخوردی کنم؟ اگر ی وقت دوباره فیلش یاد هندستون کرد بگم از رفتارش ناراحت شدم ؟ 

هیچ اتفاقیم نیوفتاد ک بگم چیزی شده ک سرد شده 

به درک نیاد چرا این قدر برات مهمه من اصلا با همسایه رفت و آمد ندارم زیاد با کسی صمیمی نشید

خب من با خانواده شوهر قطع رابطم ،از خانوادمم دورم ،کل کوچه هم خانواده شوهرمه یا اونقدر مادرشوهرم رفت بی آبرویی دراورد گفت با عروسمون رفت و امد نکنین همه از ترس عفریتگی مادرشوهرم باهام رفت و امد نمیکنن ،همین ی زن مونده بود ک معلوم نیست چش شده ،مادرشوهرم تلاش کرد اینم فراری بده ولی مقاومت کرده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.