2777
2789

آخ ننه...

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها حقیقت رو می‌بینن و میگن💖

این بچه هم محبت زیادی دیده که می‌تونه انقدر خوب ابراز کنه 

فقط یه چیزی... پسرِ مهربون درسته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

زیبا بود 👌 ولی چند ماه پیش یکی از این بچه جقله های تو کوچمون داشتم رد میشدم تو ماشین بودم یهو یواشکی بهم فاک نشون داد 😐 یه ربع جوری جدی با اخم نگاش کردم که باباش نکرده بود گفتم این چه حرکتی بود پسره ریده بود تو خودش زبونش بند اومده بود 😁😒

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
زیبا بود 👌 ولی چند ماه پیش یکی از این بچه جقله های تو کوچمون داشتم رد میشدم تو ماشین بودم یهو یواشک ...

یه بار داشتم از خیابون رد میشدم و با دوستم حرف میزدم یه دختر بچه از تو ماشین ادامو دراوردددد دیگه ادم سابق نشدم

زیبا بود 👌 ولی چند ماه پیش یکی از این بچه جقله های تو کوچمون داشتم رد میشدم تو ماشین بودم یهو یواشک ...

اوه احتمالا رفتارشون با زن و مرد متفاوته اینم شانسه توئه 😂

برادر کوچکم پرسید: چرا مردمان شهر ما خورشید را دوست ندارند؟ برای او افسانه ی قدیمی خورشید را که از زبان پیرزنها شنیده بودم تعریف کردم.  _ زمانی که آدم ها برای اولین بار ظاهر زیبا و فریبنده ی ماه را تماشا می کنند و از دیدن هیبت اتشین و زیان وار خورشید به وحشت می افتند، شیفته ماه می‌شوند و از خورشید تنها گردابی سوزان و جهنمی به خاطر سپردند که باید حتی از نگاهی مختصر به ان اجتناب کرد. بدین طریق خورشید به تنهاترین و غمگین ترین پدیده ای در جهان تبدیل شد که حیات انسان های که هرگز او را دوست نداشتند ، به دست او بود. برادرم گفت: احساس میکنم که خورشید را درک میکنم چون من هم خیلی تنهام. بچه ها مرا دوست ندارند مرا در بازی هایشان شرکت نمی دهند و همیشه از من فاصله می گیرند. با حیرت گفتم این امکان ندارد کسی از تو بدش بیاید تو با همه خیلی مهربان هستی ! پاسخ داد: اما خورشید هم بسیار مهربان بود. شاید به همین خاطر باشد که جفت مان انقدر تنهاییم💔

اگر اینکار میکرد دنبال ماشینه میدوییدمیه بارم یه دختر بچه بهم تیکه انداخت باهاش دعوا کردم زبونی داشت ...

پس جای من بودی فک کنم با همون ماشین زیرش میکردی 😁😁 با این گودزیلاهای دهه نودی نباید دهن ب دهن بزاری یه جوری جوابتو میدن از بدنیا اومدنت پشیمون میشی 😂 اینا بدتر از ما اعصاب مصاب درست درمون ندارن 😅

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اوه احتمالا رفتارشون با زن و مرد متفاوته اینم شانسه توئه 😂

اره میگم اصن پرام کنده شد پراکنده شد وقتی اون انگشت وسطشو دیدم 😁 .. یهو خشکم زد گفتم چی بهش بگم اینم بچس منم قد خری سن دارم هیچی دیگه منم فقط یه چش غره رفتم و گرنه با من بود میخواستم پیاده شم جوری بزنمش مثه اصب شیهه بکشه 😂😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ