2777
2789
افرین دهه نودی ها همشون همینن من یه دهه نودی اروم و باادب ندیدم

اره بخدا نسل اینا جر میدن مارو 😂 تو دیدی ب منم نشون بده 😅 نمونش خواهرزاده خودم یه توله ای شده ک نگو نمیشه بگی بالا چشمات ابروعه 😁

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره بخدا نسل اینا جر میدن مارو 😂 تو دیدی ب منم نشون بده 😅 نمونش خواهرزاده خودم یه توله ای شده ک نگ ...

ابجیم و دختر عموم و دختر داییم و دیگه کی رو بگم اینا اشنا ها 

دختر بچه های تو خیابون 

همسایه های مامان بزرگ وای خیلین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیم و دختر عموم و دختر داییم و دیگه کی رو بگم اینا اشنا ها دختر بچه های تو خیابون همسایه های مامان ...

اوه اوه پس دور و برت پره زامبیه 😂😬🧟‍♀️

من ذاتا ادمیم ک با خشونت و برخورد فیزیکی میونه خوبی ندارم ولی بعضی از اینا یه وقتا جوری کفریم میکنن میخوام چکو لگدیشون کنم 😁

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اوه اوه پس دور و برت پره زامبیه 😂😬🧟‍♀️من ذاتا ادمیم ک با خشونت و برخورد فیزیکی میونه خوبی ندارم و ...

زامبی 

بابا اینا دست شیطان رو از بشت بستن 

همین دختر عموم از همه بدتره یه بار خوبه یه بار بد یه کلمه حرف به ابجیم میزنم زود میاد وسط لوسم هست سریع میزنه زیر گریه حالا خوبه ابجیم خودش مار هفت رنگه اینم ازش دفاع میکنه زخم خوزده ام خلاصه

اره میگم اصن پرام کنده شد پراکنده شد وقتی اون انگشت وسطشو دیدم 😁 .. یهو خشکم زد گفتم چی بهش بگم این ...

دیگه همه چیز برمیگرده به نوع رفتار و تربیت پدر و مادر اون بچه 

بچه نمیفهمه این وظیفه پدر و مادره که مراقب رفتار کودکش باشه 

برادر کوچکم پرسید: چرا مردمان شهر ما خورشید را دوست ندارند؟ برای او افسانه ی قدیمی خورشید را که از زبان پیرزنها شنیده بودم تعریف کردم.  _ زمانی که آدم ها برای اولین بار ظاهر زیبا و فریبنده ی ماه را تماشا می کنند و از دیدن هیبت اتشین و زیان وار خورشید به وحشت می افتند، شیفته ماه می‌شوند و از خورشید تنها گردابی سوزان و جهنمی به خاطر سپردند که باید حتی از نگاهی مختصر به ان اجتناب کرد. بدین طریق خورشید به تنهاترین و غمگین ترین پدیده ای در جهان تبدیل شد که حیات انسان های که هرگز او را دوست نداشتند ، به دست او بود. برادرم گفت: احساس میکنم که خورشید را درک میکنم چون من هم خیلی تنهام. بچه ها مرا دوست ندارند مرا در بازی هایشان شرکت نمی دهند و همیشه از من فاصله می گیرند. با حیرت گفتم این امکان ندارد کسی از تو بدش بیاید تو با همه خیلی مهربان هستی ! پاسخ داد: اما خورشید هم بسیار مهربان بود. شاید به همین خاطر باشد که جفت مان انقدر تنهاییم💔

زامبی بابا اینا دست شیطان رو از بشت بستن همین دختر عموم از همه بدتره یه بار خوبه یه بار بد یه کلمه ح ...

اره والا ینی لوسیفرو ابلیس ب اینا درس پس میدن 👌😅

قشنگ میفهمم چی میگی اصن نمیشه فازشونو فهمید هر ساعت یه مدلن مثلا خدا نکنه یه چی بخان و نتونی براشون فراهم کنی از بس ک تخسن و یه دنده به غلط کردن میندازنت قهرم کنن ک دیگه هیچ باید با چهل سال سن منت کشیشونم بکنی 😅🤦‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
دیگه همه چیز برمیگرده به نوع رفتار و تربیت پدر و مادر اون بچه بچه نمیفهمه این وظیفه پدر و مادره که م ...

دقیقا درست میگی قبول دارم 👌 ولی نسل اینا خب خیلی از ما باهوش ترن و خیلی چیزارو میفهمن و این تغییر افکارشون نسبت ب نسل ما هم بی تاثیر نیست .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره والا ینی لوسیفرو ابلیس ب اینا درس پس میدن 👌😅قشنگ میفهمم چی میگی اصن نمیشه فازشونو فهمید هر ساع ...

غلط کنم منت اینارو بکشمم خیلی رو دار و بی ادبن منی که عاشق بچگی خودمم مظلوم وساکت اما اینارو میبینم میگرخم تازه اینایی که من میگم بزرگن میرن کلاس 4 ام و 5ام نمیشه گفت بچه ان که بگیم نمیفهمن

دقیقا درست میگی قبول دارم 👌 ولی نسل اینا خب خیلی از ما باهوش ترن و خیلی چیزارو میفهمن و این تغییر ا ...

نه بابا اونقدر هم که فکر میکنی عجیب غریب نیستند وقتی چندبار با دمپایی عین سگ بزنیشون افکارشون هم درست میشه کم کم 

برادر کوچکم پرسید: چرا مردمان شهر ما خورشید را دوست ندارند؟ برای او افسانه ی قدیمی خورشید را که از زبان پیرزنها شنیده بودم تعریف کردم.  _ زمانی که آدم ها برای اولین بار ظاهر زیبا و فریبنده ی ماه را تماشا می کنند و از دیدن هیبت اتشین و زیان وار خورشید به وحشت می افتند، شیفته ماه می‌شوند و از خورشید تنها گردابی سوزان و جهنمی به خاطر سپردند که باید حتی از نگاهی مختصر به ان اجتناب کرد. بدین طریق خورشید به تنهاترین و غمگین ترین پدیده ای در جهان تبدیل شد که حیات انسان های که هرگز او را دوست نداشتند ، به دست او بود. برادرم گفت: احساس میکنم که خورشید را درک میکنم چون من هم خیلی تنهام. بچه ها مرا دوست ندارند مرا در بازی هایشان شرکت نمی دهند و همیشه از من فاصله می گیرند. با حیرت گفتم این امکان ندارد کسی از تو بدش بیاید تو با همه خیلی مهربان هستی ! پاسخ داد: اما خورشید هم بسیار مهربان بود. شاید به همین خاطر باشد که جفت مان انقدر تنهاییم💔

غلط کنم منت اینارو بکشمم خیلی رو دار و بی ادبن منی که عاشق بچگی خودمم مظلوم وساکت اما اینارو میبینم ...

خب اخلاقا باهم‌ فرق میکنه یکی اعصاب سروکله زن با اینارو داره یکی نه، پرویی ک جزء آپشناشونه 😅 بچه هم نیستن ک خب بگی اقتضای سنشونه مثلا ما خیلی فرق داشتیم اگه چارتا اسباب بازی مینداختن جلومون صدامون درنمیومد ولی اینا با وجود این گوشیا و این همع سرگرمی بازم قانع نیستن توقعشون بالاس .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خب اخلاقا باهم‌ فرق میکنه یکی اعصاب سروکله زن با اینارو داره یکی نه، پرویی ک جزء آپشناشونه 😅 بچه هم ...

خب من اعصابشون ندارم چون زبونشون درازه یچیزی میگن که نمیشه جمعش کرد 

اره همشون گوشی دارن اکثرا

همین گوشی این کارو  باهاشون کرد

خب من اعصابشون ندارم چون زبونشون درازه یچیزی میگن که نمیشه جمعش کرد اره همشون گوشی دارن اکثراهمین گو ...

ولی من دارم چیزی نمیگم یهو سگ میشم میگیرم روشون 😅 اره دیگه همین گوشیا هممونو بدبخت کرد حتی مارو این توله هام ک جونشون ب همین بنده بگیری از این دنیا لفت میدن 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ