2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دو سه روزه که سرویس شدید بس که جواب ملت رو دادید، در عجبم از کسایی که باور کردن.

داغان شدم خواهر . باز خوبه بپرسند. چند نفری مستقیم فحش دادن انگار حق اونا پایمال شده یا من خواستگارشون بودم  و دروغ گفتم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

داغان شدم خواهر . باز خوبه بپرسند. چند نفری مستقیم فحش دادن انگار حق اونا پایمال شده یا من خواستگارش ...

خدایا توبه🤣

اگر به برکت بیشتر از درآمد اعتقاد داشته باشیم، دیگه جایی برای این حسادت‌ها نیست. انشالله که خدا بهتون برکت، سلامتی، عزت و روزی فراوان بده❤️

من ۲۴ساله ازدواج کردم ،ویک ساله بافروش ملک ارثیه مون تریلی خریدیم ماخیلی بیپولی و کم پولی کشیدیم وهن ...

حلالتون باشه پولی که درمیارین

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

استارتر مدت خیلی زیادیه هر روز تاپیک شرکت نفت و اتش نشان میزنن

شما قبلا اسم کاربراتور خر بورایدان بوده

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

ممنون عزیزمکجا میتونم برم دورش رو ببینم؟و اینکه ایا راسته چشم رو ضعیف میکنه؟حتما باید خودم کارگاه کا ...

عزیز همون پول اولیه خیلی شرط باپول طلا ومغازه راسته همون کار مبشه ۲۵میلیارد بااین پول هر شغلی بزنی  خرید فروشگاه وهایپر مارکت در جایی که شلوغ وگران نباشه ساخت ساز ویلا و خونه تو شهرهای ساحلی خرید فروش ملک خرید ماشین سنگین یا واحد تولیدی که روبورس باشن مهم پول اولیه هست که ایشون اون حرفه بلد بودن پولش داشتن ما که پواش نداریم 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)