2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم مهندس ایرانخودرو هست ۷۰ تومن میگیرهمغازه موبایل فروشی هم داره درامدش متغیرهخونه نداریمماشین دا ...

چند سال سابقه دارن ؟ الان کارشناسا اکثرا بالای ۱۰۰ میگیرن ،البته اگر با کارشناسی وارد شده باشن

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
هعیییی کجا بودین وقتی من مجرد بودم چارتا سیاست یاد من بدین خخخ حالا من صدتا شوهرم بگیرم همون چهل پنج ...

الان به سبک نی نی سایتی ها خوبه بگم واه واه مگه دختر شاهی که به ۵۰ میگی کم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

وای🤣🤣🤣🤣🤣 ترنج جان زدی تو خال، بدبخت بنده خدا با کامنتت سکته رو نزنه خوبه🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂

۴۰تا۴۵ خونه وماشین معمولی همیشه هم هشتمون گروهه نهمونه.الان ک اخرماهه ماصفرتومنیم ومنتظرحقوق شوهرم اصلا مدیرت نمیکنه براش مهم نیس ولخرجه بمنم نمیده ک مدیرت کنم‌فقط ماهی۵ میده بخودم بقیش پای قسط‌و‌بدهی .وخرج الکی. هرچندانقدگرونیه ک‌اصلا نمیرسیم 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

الان به سبک نی نی سایتی ها خوبه بگم واه واه مگه دختر شاهی که به ۵۰ میگی کم

خخخ ن خب خواهر زندگی با دوتا بچه خرج داره مدرسه سرویس باشگاه لباس غذا سفر والا ک چیزیش نمیمونه دیگ بازم خداروشکر راضی هستیم...

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

وای🤣🤣🤣🤣🤣 ترنج جان زدی تو خال، بدبخت بنده خدا با کامنتت سکته رو نزنه خوبه🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂

😀😀😀😀حالا تا ابد باید تاوان این کامنتو بدم. همین الان براش تاپیک زدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...