2777
2789
عه یعنی عادیه بیدار باشی ولی مغزت خواب ببینه؟

حس میکنی مدت قبل اینو دیدی و اشناست ولی در خقیقت فقط چند میکروثانیه قبل دیدی و چون خوابالود بودی ذهن از چشم دیرتر یا زودتر پردازش کرده. عادیه چون بدن انسان بی نقص نیست و گاهی بین ارگان ها یه ناهماهنگی ریز هست. مثل عطسه و خمیازه و این چیزا 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

30 تومن 

ماشین داریم 

یه زمینم داشتیم دادیم به پدر شوهرم که بتونیم تو اون یکی خونه‌ش بشینیم از عروسی تا الان 

کلی پول هم خرج دکتر کردیم به خاطر بچه دار شدن وگرنه الان خونه هم داشتیم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنی مدت قبل اینو دیدی و اشناست ولی در خقیقت فقط چند میکروثانیه قبل دیدی و چون خوابالود بودی ذهن ...

اشنا نه

من خواب دیدم بخدا خواب این سایتو دیدم که توی پربازدیداش همین تاپیک بود

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

اشنا نهمن خواب دیدم بخدا خواب این سایتو دیدم که توی پربازدیداش همین تاپیک بود

عزیزدلم حتی نمیشه بگم حس ات واقعیه یا نه . چون ذهن انسان خیلی گسترده است . ولی هر چیه ترس نداره. بیا بغلم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ماهی 595 میلیون، چهار تا ماشین لامبورگینی و هفت تا خونه(دیشب همچین خوابی دیدم خیلی خوب بود یارو خیلیم جذاب بود یهو مامانم بیدارم کرد گفت پاشو لنگ ظهره) 

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

ولی طبق امار خانومای مجرد نسبت به اقایون مجرد افسردگی کمتری داشتن به عبارتی خیلی راحت به زندگیشون می ...

چقدر بد واقعا ظلمه بخدا 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40