2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرد بودم زن نمیگرفتم. من در بیارم اون بخوره. که چی بشه؟!!!

منم همیشه همینو میگم😂😂😂😂

به شوهرم میگم چجور دلت میاد انقدر برای ما هزینه کنی 

اگه پول من بود شماها از کشتنگی تلف می شدید🤣🤣🤣🤣

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اتش نشانه خوبه زندگی سطح بالایی داریم خونه و‌ماشین و باغ داربم

مزایا و رفاهیاتش تقریبا سه برابر حقوق‌ ۹۰میلیونیشه وگرنه با ۹۰تومن که‌نمیشه زندگی‌کرد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امید امید امید من هنوز هزار تا تجربه نکرده دارم میلیون ها بار بخندماز همه مهم تر هنوز شوهر اتش نشان ...

چقدر خوب 

من مشکوکم 

البته هنوز ازمایشاتم تکمیل نیست احتمالا خوش خیم باشه 

ولی از همین الان دنیا آواره رو سرم کاش منم مثل شما بودم 

همسر اولم شرکت نفتی بود ماهی ۱۰۰ میگرفت همسر دومم آتش نشانه ماهی ۱۵۰ میگیره و چند تا خونه داره

دهنتون سرویس 😂باور کردم گفتم حقوق آتش نشان ک انقد نیس، تا پستای دیگ رو خوندم فهمیدم قضیه چیه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
چقدر خوب من مشکوکم البته هنوز ازمایشاتم تکمیل نیست احتمالا خوش خیم باشه ولی از همین الان دنیا آواره ...

انشالله بهترین نتیجه رو میگیری

اصلا ترس نداره

ادم اولش میترسه بعد میگه خب که چی 

ما میخواییم خوب و خوش و طولانی زندگی کنیم . تصمیم بگیر شما صاحب سرطانی نه اون صاحب شما

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...