2777
2789
عنوان

بدبختیای من

51 بازدید | 0 پست

امشب بینهایت دلم گرفته و این حرفارو فقط میتونم اینجا بگم هیچ وقت فکر نمیکردم به این نقطه از زندگی برسم هیچ وقت فکرش نمیکردم پدرم دوماه تو خونه باشه و ما کل این دوماه رو به سختی سختی سپری کنم تو دومده5کیلوکم کنم هم از غصه ناراحتی هم از بی پولی هی با خودم میگم کاش اون چیزای که قبلا خیلی ذوق داشتم براشون هی نمیگفتم حالا بعدا میخرم حالا بعدا کاش میخریدم کاش پسندازم رو میدادم بابت چیزای که خوشحالم میکردم جمع نمیکردم شاید بگین الان همون پسندازه بدردت خورده ولی نه پول بی ارزش میشه الان اون پولای که من جمع کرده بودم به حساب خودم واسه ایندم برم باهاش ارزوهام بروارده کنم همش دو دستی تقدیم خانواده شد تقدیم مدیر مدرسه شد تقدیم خیاط واسه دوخت لباس شد نمیگم قبلا پدر مادرم خرجم میدادن ولی یه چیزای بهم کمک میکردن خیلی ناراحتم از اینکه هیچکس جام نیست درکم کنه هیچکس نمیگه ما مردیم یا زنده ایم هیچکس بهمون کمک نمیکنه از یه طرف دیگه هم ناراحتم چرا بابام هیچی واسه خودش پسنداز نکرده نه اینوه خرج ما کرده باشه ها نه از اینکه خرج مواد کرد الان من خواهر برادرم که داریم کار میکنیم باید تموم ارزوهامون فوت کنیم بره دو دستی تقدیم بابامون کنیم چرا؟ چون مامانم متعقده دنیا همینطوری نمیمونه باباتون خوب میشه کمکتون میکنه ولی اون داداش لاشیم که به راحتی میتونه با وضع خوبش بابام ببره عمل کنه هزارتومنم کف دستش نمیزاره میدونین الان چی جالبتر میشه اینکه اونی که هزارتومنم نمیده همیشه عزیز خانوادس از این میسوزم که بابام همیشه منو اذیت کرده مامانم همیشه منو داداشم رو نفرین کرد خار کرد گفت شماهیج گوهی نمیشین هیچ گوهی نیسین ولی الان همین ما به دادش رسیدیم خیلی ناراحتم از اینکه تو این سن بجای اینکه هر روز یه لباس بپوشم مثل همسن سالام هر روز یه کافه باشم مسافرت باشم به خودم برسم مجبورم بجای همه اینا فقط حسرت بخورم حسرت ناراحتم از اینکه از طریق مریضی پدرم همرو شناختم چه خوب چه بد خیلی ناراحتم خیلی دلم گرقته از همه عالم ادم از مادربزرگم که بجای اینکه هر دفعه پول بزنه به کارت دایی پولدارم یه چی نمیزنه به کارت دخترش که شوهرش داره جلوی چشمامش اب میشه خیلی ناراحتم خیلی کاش خدایه بلایی دیگه سرمون اورده بود کاش اصلا من مرده بودم میخوام بگم اگر الان زندگی نرمال معمرلی دارین بابت چیزای کوچیک ناچیزبه خودتون زندگیتون زهر نکنید وگرنه خدا یجور دیگه واستون جبران میکنه