2777
2789
عنوان

شما همسرتون بعد زایمان براتون هدیه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 52 پست
نه گل گرفت بیاره بیمارستان نه هدیه ای

بیمارستان نیاورد گل دوستش گرفته بود برام 😑

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .

نگرفت که هیچ هم النگو ۸ هفت گرمیمو فروخت ..

منم برد بیمارستان دولتی انقددددددد زجر کشیدم آخرم سزارین شدم‌

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

با اینکه چند سال گذشته نمیتونم فراموش کنم گریمم میگیره😄

سردیجات نخور. من سردیجات یا عدس و بادمجون و... خوردنی کلا کینه های گذشته یادم میاد. پاشو یه دارچینی زعفرانی کشمشی چیزی بخور ولش بابا.

ببین همسر من تو باغ این کارا نیست مثلا اهل تولد گرفتن نیست ولی تو زندگی چیزی کم نمیزاره خسیس نیست نمیشه برا یه اخلاقش زندگیمون رو نابود کنم که برای زایمانم هم بهش گفتم باید کادو بخرن مردا برا زناشون چون دست و بالمون تنگ بود گفتم حتی شده بدل .بازم امیدی نداشتم بخره ولی یه پلاک زنجیر خرید باز بعدا مجبور شدم بفروشم تو زندگیمون استفاده کنم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دوتا زایمانم هدیه نخرید فقط گل و شیرینی خريد 

توقعم نداشتم چون واسه ب دنیا اومدن بچه هزینه میکنن دستشون تنگ میشه 

ولی ی ۴ ماهه سقط کردم برام انگشتر و گوشواره و شیرینی گرفت 

ک ناراحت نباشم حال و هوام عوض شه افسرده نشم

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑