2777
2789

شوهرم رو میگم 

اینستای منو حذف کرده 

میگم حداقل روی گوشی خودت نصب کن بزار باشه 

گفت نه الان ۲ هفته حذف

در حالی که هیچیییی نیس هیچی از من ندیده 

بیرون خونه چیزایی می‌شنوه که حساس شده 

میگ کسی می‌فرسته سلام تو نفرس سلام شما 

اصلا جواب نده 

میگم بابا هزار بار اینکار کردم کسی مزاحم من نشده و نیس 

نه میگ مخ میزنن

فردا باید برم اداره رییس اداره گفته برم 

اصلا ی دره نمیپرسه چرا 

برای چی میری 

میرم که بگم مقطع من تغییر بده 

اصلا خوشحالی نمیکنه فقط خانوادم خیلی پشت منن 

میگم بچه نگه دار فردا به دوستت بگو نمیام برای کار

میگ به من چه هر کاری می‌کنی هر جا می‌بری

دست چپم میلرزه بچه ها خستم بخدا 

بگم هنوز با بسه؟؛

می‌ره بیرون کار می‌کنه میگ بر تو میارم بخوری 

با یک حالت منت 

گفتم هر چی میاری و ببر نمی‌خوام من کوفت بخورم

بچه ها دقیقا با این آدم چه رفتاری باید داشته باشم؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها میشه تروخدا برای تاپیک آخرم گزارش بزنید پاک شه خواهش میکنم 

براتون صلوات میفرستم

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم جدا میشدم

با یک بچه چطور جدا شم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
محبت و رابطه عاطفی و معاشقه تون قوی و زیاد کنداری بهش حس تو کمی میدی

الان کجاش کم میدم 

اینستای من حذف می‌کنه 

دائم کنترل گری داره 

چقدر دیگ من سکوت کنم و بگم تو برتری

محبت و رابطه عاطفی و معاشقه تون قوی و زیاد کنداری بهش حس تو کمی میدی

من همه جا که خوشحاله بیشتر پشتش هستم 

ولی بر موقع ذوق من نیس 

مثل الان 

من بودم جدا میشدم

چرا واقعا هرکی تاپیک اینجور میزنه میگید جدایی؟تازه بعید میدونم خودتونم متاهل باشید

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

کار ب هیچی ندارم ولی واقعا چرا کسی بهت دایرکت میده جواب میدی این دیگه واقعا معلومه برا مزاحمته

خب دیگ کسی که دیدم دیگ کاری نداره جوابش ندادم 

و بهش گفتم باشه 

ولی اون خودش می‌دونه من آدمی نیستم که جواب بدم 

ولی...

با سیاست باهاش رفتار کن با محبت

بخدا اینقدر که داد میزنه تو بحث صداش بالا می‌ره 

که همسایه میگ صدای همسرت میاد 

الکی الکی اعصابم خرد می‌کنه 

میگ چرا پیام با دختر خاله ات حذف کردی 

میگم چون به من یک راز گفته میگ باید بفهمم نباید پاک کنی 

بخدا اینقدر که داد میزنه تو بحث صداش بالا می‌ره که همسایه میگ صدای همسرت میاد الکی الکی اعصابم خرد م ...

وا بگو خب حرف زنونه زدیم زشته..ببین ی سوال میپرسم ناراحت نشو..مطمعنی خودش ی چیزی تو پاچش نداره مث خیانت اینا..دوست داره یانه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

وا بگو خب حرف زنونه زدیم زشته..ببین ی سوال میپرسم ناراحت نشو..مطمعنی خودش ی چیزی تو پاچش نداره مث خی ...

نمی‌دونم 

شاید از دوست داشتن زیاده حساسه 

اصلا نشون نمی‌ده زیاد احساسش رو 

ولی واقعا دارم اذیت میشم 

تلگرامم روی گوشیشه 

واقعا خسته ام 

پدرش هم نسبت به مادرش اینطوری بوده 

من هنوز سنی ندارم که دست چپم میلرزه

نمی‌دونم شاید از دوست داشتن زیاده حساسه اصلا نشون نمی‌ده زیاد احساسش رو ولی واقعا دارم اذیت میشم تلگ ...

خب پس الگوی پدرشه دیگه.. حتما حتما ببرش مشاور اذیت نشی