2777
2789
عنوان

دارم از دستش روانی میشم دستام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
وا بگو خب حرف زنونه زدیم زشته..ببین ی سوال میپرسم ناراحت نشو..مطمعنی خودش ی چیزی تو پاچش نداره مث خی ...

کم مونده فقط گوشیم بدم دستش

که گفتم بیا برش دار مال تو 

دست از سر من بردار

کنترل نکن منو 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
خب پس الگوی پدرشه دیگه.. حتما حتما ببرش مشاور اذیت نشی

خدا رو بیاری قبول نمیکنه 

مشاور که اصلا آدم نداره خودش یک پا مشاوره 

همه عاشقش میشن ولی تو خونه جیگر من خون کرد

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو بیاری قبول نمیکنه مشاور که اصلا آدم نداره خودش یک پا مشاوره همه عاشقش میشن ولی تو خونه جیگر م ...

😹😐خدا بت صبر بده..با محبت راضیش کن برید پش مشاور..با سیاست پیش برو

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

😹😐خدا بت صبر بده..با محبت راضیش کن برید پش مشاور..با سیاست پیش برو

خب آخه شما میگین محبت کن واقعا دیگ خستم

الان کجاش کم میدم اینستای من حذف می‌کنه دائم کنترل گری داره چقدر دیگ من سکوت کنم و بگم تو برتری

میترسه از دستت بده دقیقا چون دوستت داره این‌کارو میکنه فکر میکنه داره ازت مراقبت میکنه وفکر میکنه مواظب تو و زندگیشه

میترسه از دستت بده دقیقا چون دوستت داره این‌کارو میکنه فکر میکنه داره ازت مراقبت میکنه وفکر میکنه مو ...

من دوست ندارم اینطوری این چطور دوست داشتنیه

من دوست ندارم اینطوری این چطور دوست داشتنیه

اره ازار دهتده است تیپ شخصیتش کنترلرگره و دست خودش نیس تو ژنش از نوزادی با خودش اورده این دنیا طفلکی دست خودش نیس و ترسشه که فکر میکنه داره از زتدگیش و زنش محافظت میکنه

و هر چی عاشق تر کنترلگری بیشتر

اره ازار دهتده است تیپ شخصیتش کنترلرگره و دست خودش نیس تو ژنش از نوزادی با خودش اورده این دنیا طفلکی ...

الان گرفته خوابیده با خیال تخت

من دارم حرص میخورم 

باید تنها همیشه همه کار کنم 

بعدشم سر کارت حقوق بر من انشر مشر می‌کنه 

که خرج خونه بدی

الان گرفته خوابیده با خیال تختمن دارم حرص میخورم باید تنها همیشه همه کار کنم بعدشم سر کارت حقوق بر م ...

حقوقت چقدره 

اون چقدر

شاید احساس کمبود میکنه وضعف میکنه دربرابرت