2777
2789

پسر عمو من خیلی بزرگتره ازم ۳۵ سالشه الان کنکور رتبه ۵۴ شد رفت برق شریف خوند از اونجا بورسیه شد دانشگاه یو سی ال ای امریکا بعد رفت تو کمپانی گوگل کار کرد ب عنوان مهندس کامپیوتر الانم جهانگردی میکنن هم بهترین زندگی داره 

از اونور خواهرش کلا تو باغ نبود دنبال مسخره بازی و دوست پسر و.... رفت طراحی دوخت دانشگاه ازاد خوند عاشق ی پسر علاف شد خانوادش مخالف بودن اما گفت خودمو میکشم و... باهاش ازدواج کزد با دوتا بچه طلا۳ گرفته خونه عمومه ۲۶ سالشه 

واقعا ادما خودشون زندگی خودشون رو میسازن !اینا جفتشون تو ی خونه بزرگ شدن اما این کجا و ان کجا

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

حق قضاوت نداریم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبب؟؟؟؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

معمولا پسرا احتمال موفقیتشون بیشتره دخترا همش فکر ازدواجن ولی پسرا چون میدونن تا سن بالا میتونن زن ب ...

خب ی خانمم تا ۴۰ سالگی میتونه مادر بشه 😐

تلاشگر بودن هم تاثیر خیلی خیلی زیادی داره ولی قبول کن بعضیا نابغه ب دنیا میان و لازم نیست ساعت ها در ...

ولی این ساعت ها درس خوند

خواهر و برادرها تو یه خونه به دنیا میان ولی پدر و مادر یکسانی ندارن ، حتی شرایط و‌هوش 

این خانمم برادرش حتی بهش کمک نکرده یه درس درست بخونه، فقط به فکر خودش بوده

خواهر و برادرها تو یه خونه به دنیا میان ولی پدر و مادر یکسانی ندارن ، حتی شرایط و‌هوش این خانمم براد ...

ربطی نداره بعضیا از اول باهوشن بعضیا هم درس نخونن فامیل ماهم داداشش درس خون بود دختره پسر باز بود تا صبح با پسرا چت میکرد بزور مدرسشو تموم کرد باید یکی علاقه داشته باشه