2777
2789

سلام دوستان خسته نباشید 

من چند وقت پیش رفتم دکتر پوست برام روشن کننده پلزنت و یه دارو دیگه نوشت که آوردم خونه سرچ کردم دیدم برای منافذ و پوست چرب در حالی که من نه منافذ داشتم نه پوستم چربه رفتم پس دخترش بودنش گفت بجای این ویتامین سی بزن و رفتی جلو آفتاب ضد آفتاب بهم داد من هرروز باشگاه میرم و مرتب ضد آفتاب میزنم ولی عمه ام و مامانم امروز میگفتن صورتت بدتر سیاه شده 😭😭

بنظرتون ویتامین سی رو قطع کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زیاد زدی

درضمن ویتامین سی رو طوری تنظیم کن قبلا از تو افتاب رفتن بزنی

روش هم حتما ضد افتاب بزن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

من محصولاتی که توش ویتامین سی داره استفاده میکنم جوش میزنم🤕🤕

من قبلا یه تونر گرفتم بخاطر ویتامین سی جوش زدم

ولی الان با سرمش اوکیم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

چون زیاد زدیدرضمن ویتامین سی رو طوری تنظیم کن قبلا از تو افتاب رفتن بزنیروش هم حتما ضد افتاب بزن

خب شبا قبل خواب میزنم تازه نمیزارم تورم بهش بخوره 

صبح پا میشم با فوم میشورم و ضد آفتاب میزنم و میرم باشگاه 

بعدشم هر شب نمیزنم یه شب در میان ولی ضد آفتاب رو هرروز میزنم

خب شبا قبل خواب میزنم تازه نمیزارم تورم بهش بخوره صبح پا میشم با فوم میشورم و ضد آفتاب میزنم و میرم ...

من دیروز دکتر بهم گفت ویتامین سی روز بزنم چون منم قبلا شب میزدم

گفت بخاطر خاصیت انتی اکسیدانی که داره باید روز بزنی که از پوستت محافظی کنه در مقابل آفتاب

ضد آفتابم حتما بزن

من با میسلار واترش جوش زدمویتالیر... دوبار استفاده کردم الانم انداختم ته کمد🫤

کلا مارک ناخوشایندیه منم تونرش داشتم خوشم نیومد

من دیروز دکتر بهم گفت ویتامین سی روز بزنم چون منم قبلا شب میزدمگفت بخاطر خاصیت انتی اکسیدانی که داره ...

من دختر دکتر که تو داروخانه بود گفت شب روشن کننده پلزنت بزن و صبح ویتامین سی و ضد آفتاب بزن روش حتما ولی همه گفتن باید ویتامین سی رو شبا بزنی که نور لامپ بهش نخوره 

من دختر دکتر که تو داروخانه بود گفت شب روشن کننده پلزنت بزن و صبح ویتامین سی و ضد آفتاب بزن روش حتما ...

بنظرت داروساز و متخصص پوست بهتر میدونن یا بقیه که با رشته های غیر مرتبط نظر میدن؟

بنظرت داروساز و متخصص پوست بهتر میدونن یا بقیه که با رشته های غیر مرتبط نظر میدن؟

آخه من همینجوریشم صورتم تیره شده و برسه به اینکه با ویتامین سی برم جلو آفتاب

آخه من همینجوریشم صورتم تیره شده و برسه به اینکه با ویتامین سی برم جلو آفتاب

چه مارکیه ویتامین سی که میزنی؟

با دکترت مشورت کن