2777
2789
عنوان

خانومایی که قهر میکنید با پارنتر شوهر یا نامزدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
چطور دهنشو سرویس می‌کنی با بی توجهی بهش؟

اره نه حرف میزنم باهاش نه حواب تلفن میدم. وقتی خونه است میرم تو اتاق بیرون نمیام غذا و همه چی تعطیل .البته ما خیلی کم شاید چند سال یه بار قهر کنیم واین یعنی خیلی مشکل بزرگی بوده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کتک بزنه نه واقعا با گل و شیرینی هم کمه اگه دیگه خیلیییییییییی کارش بد بود باید یه چیز بخره نه ...

مگه دست به زن داره ؟ من منظورم اشتباهات دیگه بود مثلا لفظی بی احترامی کنه یا یک چیزی بهش بگی آزارت میده باز تکرارش کنه و ... 🥲

اره الانم تو وضع خیلی خرابی هستیم نمیدونم حق با اونه یا من تا نفر استخون هم بش وابسته م

احساساتتو کنترل کن بذار اون ی حرکتی بزنه بعدش زندگیت شیرین تر میشه 

بستگی داره دعوا سر چی بوده و برخوردش چقدر بد بوده باشه .

ما توی دعوا حواسمون هست که توهین نکنیم به همدیگه ، حداکثر ممکنه صدامون یکم بره بالا ، برای همین معمولا با معذرت خواهی بعدش حل میشه قضیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هفته ی دیگه سفر میخام برم تنهایی با خانواده م تصمیم دارم محلش ندم اکر این دل صاب مرده م بزاره

اولش سخته ولی یکم که فاصله بگیری آزادی رو حس کنی بعدش راحت تر میشه