2777
2789

یه نفر نیست بهشون بگه شمایی که میخواستین بردارین از اولش برمیداشتین دیگه 

میدونین چند نفر مثل من از ترس اینکه قبول شن و بخوان پشت کنکور بمونن و نتونن و محرومیت بخورن 

اصلا مصاحبه شرکت نکردن و ترجیح دادن خونه بمونن

میخواین بردارین از اولش بگین این همه نفرین مردم رو پشت سرتون نزارین👩‍🦯🕳

یعنی چی ؟اگه قبول شی نرس دیگه محرومیت نداری؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟اگه قبول شی نرس دیگه محرومیت نداری؟

تو یکی از کانالا العان دیدم گذاشته 

بله حتی اگه امسال انتخاب رشته نکنی  یا بکنی  روزانه نیاری و اونم انصراف بدی  ولی بازم خودتون تحقیق کنین

.

مامانم بهم نشون داد العان نیم ساعت دوباره جنگ روانی تو خونه برپا بود چرا خب از اول نمی گن 

یعنی چی؟ 😐 یعنی فقط میخواستی بری مصاحبه و ببینی قبول میشی یا ن؟

خب اره دیکه منطقیه

ببینه قبول شده فرهنگیان...سراسری هم یه رشته ی دیگه قبول شده

بعد دو دوتا چهارتا کنه تصمیم بگیره بره یا نره

برنداشتن عزیزم اگه انصراف بدی محروم نیستی

من از مشاورمون پرسیدم گفتن انصراف بدی باید انتخاب رشته کنی  که نری محرومیت داره ولی این چیزی که العان دیدم یه چیز دیگه میگه